ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μονόδρομος η νίκη με τη Λετονία

Μονόδρομος η νίκη με τη Λετονία
INTIME SPORTS

Η Εθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την Λετονία, όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Αλλάζει το σύστημα ο Σάντος με τον Νίνη πίσω από τον Μήτρογλου.

Με με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και χωρίς προβλήματα η Εθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Τρίτης (10/9, 21.45) με την Λετονία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Η νίκη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι μονόδρομος, ειδικά μετά την ήττα της Βοσνίας, η οποία μας έφερε στην πρώτη θέση του ομίλου με ισοβαθμία).

Για τον λόγο αυτό ο Σάντος ζήτησε από τους παίκτες του να είναι σοβαροί να αγωνιστούν όπως στο δεύτερο ημίχρονο με το Λιχτενστάιν, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που είναι το "τρίποντο".

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, η τελευταία προπόνηση ήταν σε χαλαρούς ρυθμούς με το δίτερμα (στο μισό γήπεδο) να κρατάει περίπου 45 λεπτά και τον Σάντος να μην ανοίγει τα χαρτιά του, όπως έκανε στην προπόνηση της Κυριακής (8/9).

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός εκτός από τις αλλαγές που θα κάνει στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, θα αλλάξει και το σύστημα από 4-3-3, σε 4-2-3-1.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης. Στην άμυνα οι Τοροσίδης (δεξιά), Τζαβέλλας (αριστερά) και Σιόβας-Παπασταθόπουλος (κεντρικό αμυντικό δίδυμο).

Στην μεσαία γραμμή τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Κατσουράνης-Μανιάτης πιο μπροστά αριστερά ο Σαμαράς, δεξιά ο Σαλπιγγίδης με τον Σωτήρη Νίνη να είναι πίσω από το μοναδικό προωθημένο τον Μήτρογλου.

Για το συγκεκριμένο ματς ο Φερνάντο Σάντος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χοσέ Χολέμπας ο οποίος δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο ματς με το Λιχτενστάιν.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισλανδός Κριστιν Γιάκομπσον με βοηθούς τους συμπατριώτες του Σίγκουρντουρ Όλι Τορλέριφσον-Γκούναρ Σβέριρ Γκούναρσον και 4ος διαιτητής ο επίσης Ισλανδός Θόρβαλντουρ Άρνασον.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ