ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μόνο στον Ολυμπιακό": Η προφητική δήλωση του Κώστα Μανωλά στο SPORT24

"Μόνο στον Ολυμπιακό": Η προφητική δήλωση του Κώστα Μανωλά στο SPORT24

Ο Κώστας Μανωλάς στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο SPORT24 και στους Παντελή Βλαχόπουλο, Αντρέα Παλομπαρίνι είχε υποστηρίξει πως αν γυρίσει στην Ελλάδα, θα το έκανε μόνο για τον Ολυμπιακό. Τριάμισι χρόνια μετά κράτησε την υπόσχεσή του.

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να ολοκληρωθεί η μεγάλη επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής στόπερ πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις και μέσα στην ημέρα αναμένεται να ολοκληρωθεί το deal, αφού έχει επέλθει συμφωνία και με τη Νάπολι.

Μία εξέλιξη που είχε προαναγγείλει ο Μανωλάς από το 2018 στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο SPORT24 και στους Παντελή Βλαχόπουλο, Αντρέα Παλομπαρίνι. Συγκεκριμένα, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός είχε δηλώσει πως ν γυρίσω στην Ελλάδα, θα γυρίσω μόνο στον Ολυμπιακό. Δεν πάω κάπου αλλού".

Οι Παντελής Βλαχόπουλος, Αντρέα Παλομπαρίνι στη συνέντευξη με τον Κώστα Μανωλά
Οι Παντελής Βλαχόπουλος, Αντρέα Παλομπαρίνι στη συνέντευξη με τον Κώστα Μανωλά

Μάλιστα, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν δίδυμο και σε συλλογικό επίπεδο με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, όπως και τελικά συνέβη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "ποτέ μην λες ποτέ", ενώ για την αμυντική ασφάλεια που νιώθει με τον 34χρονο στόπερ στο πλευρό του, είχε τονίσει πωςτσι νιώθουμε και εμείς. Είμαστε από τους καλύτερους που έχουν βγει στην Ελλάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο".

Παράλληλα, είχε αναφερθεί στη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τονίζοντας πως διατήρησε επαφές με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μετά την αποχώρησή του από την ομάδα: ε παίρνει τηλέφωνο και τον παίρνω και 'γω. Τρέφει εκτίμηση για εμένα και 'γω για εκείνον. Και τον βοήθησα και με βοήθησε".

Ενώ σε ερώτηση για το τι άνθρωπος είναι ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρολευκων", σχολίασε πως είναι ολύ απλός, μιλάς άνετα μαζί του. Όπως μιλάω μαζί σας μιλάω και με τον πρόεδρο. Σε μένα έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι ένα παιδί που πήγε με μηδέν ευρώ και πωλήθηκε με 15 εκατομμύρια ευρώ. Γιατί πίστεψε εκείνος σε μένα. Πολλοί του έλεγαν να μην με πάρει".

Θυμηθείτε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ