ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόνχε: "Δεν είναι αυτός ο Ολυμπιακός"

Μόνχε: "Δεν είναι αυτός ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Ο Βισέντε Μόνχε παραδέχθηκε πως η ομάδα του έκανε ένα κακό ματς, τόνισε πως δεν είναι αυτή η εικόνα του Ολυμπιακού, ενώ είπε πως είναι νωρίς για το πρωτάθλημα. Τι είπε ο Πάντελιτς.

Απογοητευμένος από τη κακή εμφάνιση της ομάδας του στην Τρίπολη εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Βισέντε Μόνχε, υπογραμμίζοντας όμως πως είναι νωρίς να μιλάμε για πρωταθλητή.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός που έπαιξε στο πρώτο μέρος, δεν θέλησε να πει δικαιολογίες και είπε απλά όσα έγιναν στην Τρίπολη. Αναλυτικά:

"Από την αρχή δεν βρισκόμασταν καλά μεταξύ μας. Ο Αστέρας προσπάθησε πολύ να μας κλέψει την μπάλα και μετά να βγαίνει σε αντεπιθέσεις. Πέτυχε αυτό που ήθελε. Εμείς κάναμε ένα κακό ματς.

Θα μπορούσαμε να βρούμε πολλές δικαιολογίες. Όμως η αλήθεια είναι πως παίξαμε άσχημα. Σίγουρα οι απουσίες και η κούραση έπαιξαν ρόλο. Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να κάνει ένα κακό ματς. Εμείς πρέπει να το αφήσουμε αυτό πίσω μας.

Είναι πολύ νωρίς να πούμε ποιος θα πάρει τον τίτλο. Εμείς μπορούμε να πετύχουμε στην συνέχεια πολλές νίκες. Είναι νωρίς ακόμα. Πρέπει να αφήσουμε το σημερινό ματς πίσω μας. Κάναμε μία κακή εμφάνιση. Δεν είναι αυτός ο Ολυμπιακός που έδειξε σήμερα. Θα πρέπει να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις".

Πάντελιτς: "Να σηκώσουμε κεφάλι"

Από την πλευρά του, ο Μάρκο Πάντελιτς, τόνισε πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και έστειλε μήνυμα αντεπίθεσης ενόψει της δύσκολης συνέχειας:

"Δεν μπήκαμε δυνατά και όπως θέλαμε στο παιχνίδι, δεχθήκαμε ένα γκολ που προήλθε από μια μακρινή φάση και κερδίσανε το πέναλτι. Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα αλλά ούτε με την εμφάνιση.

Παίζει ρόλο οι κούραση και οι απουσίες που έχουμε, αλλά πλέον είναι μια δύσκολη στιγμή για μας στο πρωτάθλημα, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και με συνεχόμενες νίκες να καλύψουμε τη διαφορά. Τώρα κοιτάμε μπροστά, πρέπει να κερδίσουμε τα ματς που ακολουθούν, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ