LIGUE 1

Μονακό - Παρί Σεν Ζερμέν 3-0: Την ταπείνωσε στο Πριγκιπάτο με τρία γκολ

Μονακό - Παρί Σεν Ζερμέν 3-0: Την ταπείνωσε στο Πριγκιπάτο με τρία γκολ
AP PHOTO/DANIEL COLE

Η Παρί Σεν Ζερμέν γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 εκτός έδρας από τη Μονακό στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Ligue 1, με την ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο να δέχεται δεύτερο χτύπημα μετά τον αποκλεισμό από το Champions League.

Το κλίμα στο Παρίσι ήταν βαρύ και η νέα ήττα από τη Μονακό με 3-0 για την 29η αγωνιστική της Ligue 1 θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την κατάσταση για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, που στον περασμένο αγώνα με την Μπορντό, αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο, επικρατώντας όμως 3-0, τώρα ήταν εκείνη που δέχθηκε τρία γκολ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν από νωρίς, με τον Φοφανά να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά και τον Μπεν Γεντέρ να βάζει την προβολή κοντά στο πρώτο δοκάρι και να νικάει τον Ντοναρούμα για το 1-0 της Μονακό στο 25'. Τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, ο Κέβιν Φόλαντ βρήκε δίχτυα στο 68', διευρύνοντας το σκορ για τους Μονεγάσκους.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο πρώτος σκόρερ, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι στο 84', γράφοντας το 3-0.

Μονακό: Νιούμπελ, Αγκιλάρ, Ντισασί, Μπαντιασίλ, Ενρίκε, Τσουαμενί, Μαρτίνς (64' Φόλαντ), Φοφανά, Λούκας (85' Μαριπάν), Γκολοβίν (70' Γιάκομπς) και Μπεν Γεντέρ (85' Μποαντού).

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Μέντες (77' Ντιαλό), Περέιρα, Παρέδες (72' Ικάρντι), Βεράτι, Βαϊνάλντουμ (75' Γκέγ), Εμπαπέ και Νεϊμάρ (79' Ντράξλερ).

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ