ΜΟΝΑΚΟ

Μονακό: Ο Φιλίπ Κλεμάντ αναλαμβάνει ως ο αντικαταστάτης του Κόβατς

Ο Φιλίπ Κλεμάντ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Παρί και την Κλαμπ Μπριζ για το Champions League.
Ο Φιλίπ Κλεμάντ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Παρί και την Κλαμπ Μπριζ © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Ένα 24ωρο μετά τη λήξη της συνεργασίας της Μονακό με τον Νίκο Κόβατς, οι Μονεγάσκοι φαίνεται να έχουν καταλήξει στον διάδοχο, ο οποίος θα είναι ο Φιλίπ Κλεμάντ.

Ο Φιλίπ Κλεμάντ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής της Μονακό, με τους Μονεγάσκους να έχουν καταλήξει στον άνθρωπο, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Νίκο Κόβατς που απολύθηκε την Πέμπτη (30/12).

Ο 47χρονος Κλεμάντ είναι προπονητής της Μπριζ, την οποία το 2019 και την οδήγησε σε δύο σερί τίτλους το 2020 και το 2021. Την Παρασκευή (31/12) υπήρξε πολύωρη διαπραγμάτευση ανάμεσα στον αθλητικό διευθυντή, Πολ Μίτσελ, και τον αντιπρόεδρο της Μονακό, Όλεγκ Πετρόβ και τη διοίκηση της Μπριζ προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή' τομή"

Ο Κλεμάντ το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών με την ομάδα του Πριγκιπάτου, καθώς απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση του deal, όπως αναφέρει το AFP.

Υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας Νέων, Στεφάν Ναντό, έγινε τελευταία προπόνηση του 2021, με την απουσία επτά παικτών που έχουν προσβληθεί από κορονοϊό.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ