ΜΟΝΑΚΟ

Μονακό: Απολύθηκε ο Κόβατς

Ο προπονητής της Μονακό, Νίκο Κόβατς, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για το Europa League 2021-2022 στο "Λουί Ντε", Μόντε Κάρλο | Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021
Ο προπονητής της Μονακό, Νίκο Κόβατς, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για το Europa League 2021-2022 στο "Λουί Ντε", Μόντε Κάρλο | Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 © 2021 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Ο Νίκο Κόβατς αποτελεί παρελθόν για τη Μονακό, η οποία τον απέλυσε επ' ευκαιρίας της διακοπής της Ligue 1 για το χειμώνα.

Ο Νίκο Κόβατς απολύθηκε από τη Μονακό, πληρώνοντας το "μάρμαρο" για την αποτυχία διατήρησης της ομάδας στα περσινά στάνταρ που είχε θέσει.

Οι διοικούντες το σύλλογο προχώρησαν σε συσκέψεις το τελευταίο διάστημα για να πάρουν μια απόφαση για το θέμα του προπονητή και κατέληξαν ότι ο Κροάτης τεχνικός δεν έχει οδηγήσει τους Μονεγάσκους στο επόμενο βήμα.

Αν και την περσινή σεζόν διεκδίκησε τον τίτλο της Ligue 1 μέχρι τέλους, φέτος η εικόνα είναι διαφορετική. Η ομάδα άρχισε πολύ άσχημα τη σεζόν, αφού αποκλείστηκε από τη Σαχτάρ στα playoffs του Champions League και είχε μόλις μία νίκη στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Η αγωνιστική συγκομιδή βελτιώθηκε αισθητά το τελευταίο διάστημα, όμως όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να σωθεί η θέση του Κόβατς, με τους Τζέσε Μαρς, Φιλίπ Κλεμάν και Πάουλο Φονσέκα να έχουν ακουστεί ήδη για τη διαδοχή.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ