LIGUE 1

Μονακό - Μαρσέιγ 0-2: "Καθάρισαν" με δύο γκολ του Ντιένγκ οι Μασσαλοί

Οι παίκτες της Μαρσέιγ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μονακό
Οι παίκτες της Μαρσέιγ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μονακό © 2021 DANIEL COLE / AP IMAGES

Η Μαρσέιγ πέρασε εύκολα από το Πριγκιπάτο, επικρατώντας της Μονακό με 2-0, χάρη στα δύο προσωπικά γκολ του Μπάμπα Ντιένγκ.

Η Μαρσέιγ πέρασε επιτυχημένα από την έδρα της Μονακό για την πέμπτη αγωνιστική της Ligue 1, επικρατώντας με 2-0 χάρη στο τέρμα του 21χρονου Μπάμπα Ντιένγκ, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα των Μαρσεγιέζων.

Οι παίκτες του Χόρχε Σαμπάολι ήταν ανώτεροι καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήραν δίκαια το τρίποντο που τους ανέβασαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, καθώς εκκρεμεί η αναμέτρηση με τη Νις, η οποία θα επαναληφθεί.

Το πρώτο γκολ για τους "φωκαείς" επιτεύχθηκε στο 37ο λεπτό. Ο Λουάν Πέρεζ έκανε βαθιά μπαλιά προς την αντίπαλη περιοχή, ο Ντιένγκ τσίμπησε την μπάλα και μπήκε στην περιοχή, νικώντας τον Νούμπελ με εκπλητικό πλασέ.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το 2-0 στο 60ο λεπτό. Αφού αρχικά δεν μπόρεσε να κοντρολάρει και να απειλήσει μέσα από την περιοχή, στη συνέχεια ο Χάριτ του έδωσε την πάσα, με τον Ντιένγκ να γυρνάει όμορφα το κορμί του και να κάνει το 2-0 με εκπληκτικό γυριστό στο 60ο λεπτό.

Μονακό: Νούμπελ, Ματσίμα (46' Αγκιλάρ), Ντισασί, Μπαντιασίλ, Μαρτίνς (61' Ζαν Λούκας), Φοφάνα, Τσουαμένι, Ενρίκε, Βόλαντ ( 61' Μποαντού), Μπεν Γεντέρ (74' Ισιντόρ), Ντιόπ (74' Ντιάτα).

Μαρσέιγ: Λόπεζ, Σαλίμπα, Μπαλέρντι, Πέρεζ, Λιρόλα (79' Γκι΄ργ), Καμαρά, Ρονζιέ, Ουντέρ (79' Ντε Λα Φουέντε), Γκεντουζί, Χαρίτ (72' Ζέρσον), Ντιένγκ ( 67' Λουίς Ενρίκε)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της Ligue 1:

TAGS LIGUE 1 ΜΟΝΑΚΟ ΜΑΡΣΕΙΓ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ