ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Μοναδική απουσία ο Μπλαζέφσκι

Μοναδική απουσία ο Μπλαζέφσκι
παπαδόπουλος

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των "σταχυοφόρων" ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στoν Ολυμπιακό Βόλου στις 16.00, που αναχώρησαν πριν λίγο για την πόλη του Βόλου

Οι ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα ο προπονητής, Μάκης Χάβος είναι οι εξής: Γιακουμής, Διλμπέρης, Παπαδόπουλος Νίκος, Παπαδόπουλος Γιώργος, Σκλιοπίδης, Bαγγελόπουλος, Μπεκιάρης, Χασιώτης, Καθάριος, Τσούκλης, Τσουκαλίδης, Κούτσης, Ναλμπάντης, Αβραμόπουλος, Γέβντοβιτς, Στεφανίδης, Μπάρμπας, Δεινόπαπας, Ίντι. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Μπλαζέφσκι.
Ο Σταύρος Βαγγελόπουλος, ενόψει της πολύ κρίσιμης αναμέτρησης, δήλωσε σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας: " Οι καλές εμφανίσεις από εδώ και πέρα αποτελούν μονόδρομο αν θέλουμε την έξοδο στα πλέι οφ. Και το θέλουμε πολύ, γιατί αυτή η ομάδα, παρόλα τα προβλήματα, έχει ψυχή και έχει τη δυναμική. Φυσικά και είναι δύσκολη η έδρα του Ολυμπιακού Βόλου. Αυτό κάνει την προσπάθειά μας να αξίζει ακόμα περισσότερο".

Απολαύστε ζωντανά την Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε τη Δευτέρα 19/04 στις 19.00 την αναμέτρηση Ιωνικός-Διαγόρας.






TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ