ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολό: "Θα αγωνιστώ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για τον Παναθηναϊκό"

Ο Γιοάν Μολό εν δράσει (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Ο Γιοάν Μολό εν δράσει (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ξέσπασε μέσω ανάρτησής του στο Instagram ο Γιοάν Μολό τονίζοντας ότι θα αγωνιστεί μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για τον Παναθηναϊκό, παρά τα εμπόδια που αντιμετωπίζει.

Ο Γιοάν Μολό ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό ανέφερε ότι θα αγωνιστεί μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για τον Παναθηναϊκό, παρά τα εμπόδια που αντιμετωπίζει, ενώ τόνισε ότι ποτέ δεν θα δείξει αδυναμία και δεν θα τα παρατήσει.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μολό:

"Αντιμετωπίζω για άλλη μια φορά ένα εμπόδιο και κάθε μέρα που φροντίζω το μυαλό μου, διατηρώ την πίστη γιατί δεν έχω δώσει ακόμα τα πάντα στο ποδόσφαιρο. Έχω ακόμα χρόνια να μοιραστώ το πάθος μου με τους ανθρώπους που με πιστεύουν. Θα αγωνιστώ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για τον Παναθηναϊκό, γιατί είναι θέμα σεβασμού και πολλοί άνθρωποι επιτρέπουν στον εαυτό τους να με κρίνουν και να εφεύρουν πράγματα που δεν υπάρχουν. Δεν είμαι κάποιος που ζω μέσα από μία διαμάχη και για αυτόν τον λόγο δεν θα έπαιζα αυτό το παιχνίδι όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη.

Δίνω πάντα το καλύτερο μου γιατί αυτή η ζωή δεν μου έδωσε τίποτα. Είχα το θάρρος να το κάνω. Αποδέχτηκα κάθε μια από τις προκλήσεις, γιατί είμαι έτσι που μου αρέσει να συγκρίνω τον εαυτό μου με άλλους, γιατί αυτή η οργή μέσα μου επιτρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα και να πιστεύω στον εαυτό μου. Πρέπει να πιστεύω όταν κανείς δεν πιστεύει, ότι πρέπει να κρατήσω το κίνητρο.

Ο κόσμος θα θέλει να με θάψει επειδή το να μιλάει δεν λύνει το πρόβλημα, η συνομιλία δεν σε κάνει πιο δυνατό. Να μιλάς απλώς σε κάνει πιο αδύναμο γιατί δεν έχεις την ικανότητα να το συνειδητοποιήσεις. Δεν θα είμαι ποτέ αδύναμος, αλλά εγώ δεν μπορώ να τα παρατήσω, δεν μπορώ να τα παρατήσω, δεν μπορώ, έτσι θα παλέψω αν μου δοθεί η ευκαιρία και θα συνεχίσω να το κάνω γιατί η ιστορία μου δεν τελείωσε ακόμα".

Το μήνυμα του Μολό
Το μήνυμα του Μολό


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ