PREMIER LEAGUE

"Μοιρασιά" στο Ολντ Τράφορντ

"Μοιρασιά" στο Ολντ Τράφορντ
Μαντσεστερ Τέλσι

Το μεγάλο ντέρμπι στο Ολντ Τράφορντ, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι, δεν ανέδειξε νικητή

Το μεγάλο ντέρμπι στο Ολντ Τράφορντ, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι, δεν ανέδειξε νικητή και οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1. Το μεγάλο παιχνίδι της 14ης ημέρας δεν ήταν καλό ποιοτικά, είχε δύναμη και πάθος, αλλά οι κλασικές ευκαιρίες ήταν ελάχιστες.

Οι "μπέμπηδες" άνοιξαν το σκορ με καταπληκτικό πλασέ του Λουί Σαχά στο 29΄, αλλά οι πρωταθλητές ισοφάρισαν στο 70΄ με καρφωτή κεφαλιά του Καρβάλιο, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Η ομάδα του Φέργκιουσον με το αποτέλεσμα αυτό διατήρησε τη διαφορά των τριών βαθμών που έχει από τους «μπλε» και η αγωνία συνεχίζεται...

Με γκολ του Στίβεν Τζέραρντ, η Λίβερπουλ νίκησε τη Μάντσεστερ Σίτι με 1-0, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Premier League. Ο αρχηγός των "ρεντς" με δεξί σουτ στο 67ο λεπτό έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Στο 74' μπήκε στο "Άνφιλντ" ο Γιώργος Σαμαράς (στη θέση του Νέντουμ Ονουόχα).

Η έκπληξη έγινε στο "Ρίμποκ", όπου η Μπόλτον επιβλήθηκε της Άρσεναλ με 3-1, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ανελκά, που πέτυχε δύο γκολ κόντρα σε μία από τις πρώην ομάδες του. Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος μπήκε στον αγώνα ως αλλαγή με την έναρξη της επανάληψης (αντί του Νίκι Χαντ).

Η νεοφώτιστη Ρέντινγκ συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία... Με πέναλτι του Ντόιλ πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Φούλαμ.

Με το ίδιο σκορ επικράτησε και η Γουέστ Χαμ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο "Άπτον Παρκ", ενώ ισόπαλα έληξαν τα ματς στο "Βάλεϊ" (Τσάρλτον-Έβερτον 1-1) και στο "Βίλα Παρκ" (Άστον Βίλα-Μίντλεσμπρο) 1-1.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σάββατο (25/11):
Τσάρλτον-Έβερτον 1-1 (68' Ριντ-52' αυτ. Χρέινταρσον)
Άστον Βίλα-Μίντλεσμπρο 1-1 (45' πεν. Μπάρι-43' Κρίστι)
Φούλαμ-Ρέντινγκ 0-1 (17' πεν. Ντόιλ)
Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι 1-0 (67' Τζέραρντ)
Γουέστ Χαμ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-0 (36' Μάλινς)
Μπόλτον-Άρσεναλ 3-1 (9' Φαγιέ, 45', 76' Ανελκά-45'+1' Ζιλμπέρτο Σίλβα)
Κυριακή (26/11):
Νιουκάσλ-Πόρτσμουθ
Τότεναμ-Γουΐγκαν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι























TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ