ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μόγιες: "Ήμασταν άτυχοι"

Μόγιες: "Ήμασταν άτυχοι"

Ο Ντέιβιντ Μόγιες χαρακτήρισε άτυχη την Μάντσεστερ στον αγώνα με την Στόουκ.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν μπορεί να πιστέψει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε από την Στόουκ και χαρακτήρισε άτυχη την ομάδα του.

" Δεν ξέρω τι άλλο έπρεπε να κάνουμε για να κερδίσουμε την Στόουκ", δήλωσε ο Ντέβιντ Μόγιες, μετά την ήττα με 2-1 στο Μπριτάνια, που απομάκρυνε τους "κόκκινους διαβόλους" από τις πρωτοπόρες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ και τους υποχρέωσε στην 8η ήττα μέσα στη σεζόν.

Ο Χουάν Μάτα μαζί με τον Φαν Πέρσι και τον Ρούνεϊ ξεκίνησαν μαζί για πρώτη φορά στην επίθεση της Μάντσεστερ. Η σημαντικότερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους χάθηκε με την εκτέλεση φάουλ του Ρούνεϊ που κατέληξε στο κάθετο δοκάρι.

" Χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Ο Ρούνεϊ είχε δοκάρι αλλά δημιουργήσαμε και άλλες σημαντικές ευκαιρίες. Θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει με τις ευκαιρίες που κάναμε και πρέπει να κατηγορούμε τους εαυτούς μας", δήλωσε ο Μόγιες.

Η Γιουνάιτεντ παρέμεινε στην 7η θέση 13 βαθμούς πίσω από την Σίτι που παίζει την Δευτέρα (3/2) με την Τσέλσι. Επίσης, βρίσκεται έξι πόντους πίσω από την 4η Λίβερπουλ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ