ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μοδέστο: "Κανείς δεν καταλαβαίνει από ελληνική ψυχή"

Μοδέστο: "Κανείς δεν καταλαβαίνει από ελληνική ψυχή"
Μοδέστο INTIME SPORTS

Με άκρως τιμητικά και κολακευτικά λόγια για την ψυχή του Έλληνα μίλησε ο Φρανσουά Μοδέστο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι σημαίνει Ελλάδα! Διαβάστε αναλυτικά...

Ο Φρανσουά Μοδέστο δεν είναι απλά ένας ποδοσφαιριστής που παίζει στην χώρα μας, αλλά έχει δεθεί κιόλας και έχει μάθει από πρώτο χέρι, πράγματα που άλλοι χρειάζονται χρόνια για να τα καταλάβουν.

Αναφερόμαστε στην ελληνική ψυχή, την υπερηφάνεια και το ομαδικό πνεύμα των διεθνών μας, για τα οποία μίλησε αναλυτικά ο Κορσικανός άσος.

"Θα νικήσει η Ελλάδα. Κανείς στην Ευρώπη δεν ξέρει τι σημαίνει να θίγεις την αξιοπρέπεια του Έλληνα. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει την ελληνική ψυχή. Δεν παίζουν απλά οι συμπαίκτες μου και συνάδελφοί μας. Για μας τους ξένους στην Ελλάδα είναι σαν να παίζουμε κι εμείς.

Είναι δύσκολο να εξηγήσεις τι σημαίνει Ελλάδα, τι σημαίνει ψυχή, υπερηφάνεια. Εγώ ήξερα τις δυνατότητες της ομάδας πριν ξεκινήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είναι μία πραγματική ομάδα, είναι ενωμένοι οι παίκτες, το καταλαβαίνεις σε κάθε αγώνα. Ο ένας παίζει για τον άλλο και όλοι μαζί για την ομάδα, όχι για τους εαυτούς τους. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να παίζεις για την ομάδα, όχι για τον εαυτό σου", υπογράμμισε αρχικά ο άσος του Ολυμπιακού.

Όσο για τον συμπαίκτη του Αβραάμ Παπαδόπουλο που τραυματίστηκε σοβαρά, δήλωσε: "Ξέρω πόσο σημαντικά είναι για έναν ποδοσφαιριστή τέτοια παιχνίδια. Λυπάμαι γι' αυτό που του συνέβη. Είμαι όμως σίγουρος ότι θα γυρίσει γρήγορα και θα τον έχουμε κοντά μας στην οικογένεια του Ολυμπιακού".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ