ΑΕΚ

Μοχαμάντι για την ασίστ: "Έκανα απλά ό,τι μου ζήτησε ο προπονητής"

Ο Μιλάντ Μοχαμαντί επιτηρεί τον Παλάσιος στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό
Ο Μιλάντ Μοχαμαντί επιτηρεί τον Παλάσιος στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό INTIME

Ο Μιλάντ Μοχαμάντι σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό τόνισε μεταξύ άλλων ότι στην ασίστ του Σιμάνσκι έκανε απλά τη δουλειά του.

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο αθηναϊκό ντέρμπι, καθώς επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0 στο πλαίσιο της δωδέκατης αγωνιστικής της Super League Interwetten, χάρη στο γκολ του Νταμιάν Σιμάνσκι στο δεύτερο λεπτό.

Ο Μιλάντ Μοχαμάντι σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV, τόνισε ότι είναι χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του, ενώ για την ασίστ που μοίρασε στον Σιμάνσκι, τόνισε ότι απλώς έκανα καλά τη δουλειά του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μοχαμάντι: Για το αν του επέστρεψε σήμερα το ποδόσφαιρο ότι του στέρησε από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Ήταν κακή στιγμή για μένα, γιατί έκανα ένα σοβαρό λάθος. Σήμερα είμαι χαρούμενος γιατί έβγαλα μια ασίστ. Το δουλέψαμε στη διάρκεια της ομάδας, τις πλαγιοκοπήσεις και τις σέντρες. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα να κερδίσουμε σήμερα".

Για το αν δουλεύει και με το δεξί πόδι πέραν του αριστερού: "Η σέντρα είναι σέντρα, έκανα τη δουλειά μου, αυτό που μας ζήτησε ο προπονητής. Μπόρεσα έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα πήγε στα δίχτυα, επομένως είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ