ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μητσοτάκης για Βοτανικό: "Δεν έχω κρύψει τις προτιμήσεις μου, αλλά αυτό δεν μειώνει τη χαρά μου που μία ομάδα θα έχει το σπίτι που της αξίζει"

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο EUROKINISSI

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε στον Βοτανικό στον καθιερωμένο εβδομαδιαίο απολογισμό που κάνει στα social media και εξέφρασε τη χαρά του που ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το σπίτι που του αξίζει.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε ακόμα μία Κυριακή τον εβδομαδιαίο απολογισμό του στα social media και σε αυτόν της Κυριακής των Βαΐων μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην έναρξη των εργασιών στον χώρο όπου θα στεγαστεί το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, εξέφρασε τη χαρά του που επιτέλους οι πράσινοι θα έχουν το σπίτι που τους αξίζει.

"Πάντως αν κάτι μπορεί να περιγραφεί με τη λέξη «οδύσσεια», αυτό είναι η ιστορία του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού. Έπειτα από 20 χρόνια απίστευτων παλινωδιών, το όνειρο των εκατοντάδων χιλιάδων φίλων των Πρασίνων γίνεται επιτέλους πραγματικότητα.

Την Πέμπτη ξεκίνησαν στο Βοτανικό οι πρόδρομες εργασίες διαμόρφωσης του χώρου που θα κατασκευαστεί το νέο, υπερσύγχρονο, διεθνών προδιαγραφών, και 40.000 θέσεων γήπεδο του ΠΑΟ.

Και ταυτόχρονα, μία ολόκληρη περιοχή που μέχρι σήμερα ψυχορραγούσε θα αναπτυχθεί, θα αποκτήσει υποδομές, δίκτυα κοινής ωφέλειας, κοινόχρηστους χώρους πρασίνου.

Πρόκειται για μία μεγάλη αστική παρέμβαση – διπλή γιατί περιλαμβάνει και την αναδιαμόρφωση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Όλα τα έργα, συνολικού προϋπολογισμού 123 εκατομμυρίων ευρώ, θα χρηματοδοτηθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και το πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων.

Δεν έχω κρύψει τις ποδοσφαιρικές προτιμήσεις μου, αλλά αυτό δεν μειώνει καθόλου τη χαρά μου που μία ιστορική ελληνική ομάδα με πολλές διακρίσεις θα έχει επιτέλους το σπίτι που της αξίζει", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ