ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Βελτιωμένοι τη νέα σεζόν"

Μίτσελ: "Βελτιωμένοι τη νέα σεζόν"
Μίτσελ INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ στάθηκε στην αποφασιστικότητα των παικτών του στην παράταση και υποσχέθηκε βελτίωση τη νέα σεζόν

"Σας ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια αλλά αυτοί που τα αξίζουν πραγματικά είναι οι παίκτες της ομάδας. Ο τελικός ήταν πολύ ισορροπημένος, με μεγάλη ένταση και ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ένας πολύ αξιόλογος αντίπαλος.

Στα πρώτα 15 λεπτά ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά δώσαμε πολύ χώρο στους αντιπάλους μας, δεχτήκαμε το γκολ και αντιμετωπίσαμε προβλήματα", είπε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού και συνέχισε:

" Ευτυχώς ο Φουστέρ ισοφάρισε και μας έστειλε στα αποδυτήρια με το 1-1 στο ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν δυνατό και υπήρχε πολύ κούραση, ωστόσο στην παράταση αντέξαμε και καταφέραμε να κερδίσουμε τον τίτλο. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Η αλλαγή του Μασάντο ήταν αναγκαστική, ενώ αντιμετωπίσαμε πρόβλημα τραυματισμού και με τον Χολέμπας, έχοντας ολοκληρώσει τις αλλαγές μας.

Είχαμε αποφασιστικότητα στην παράταση και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για τον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες μου. Με τον Χοσέ τραυματία, οι υπόλοιποι έκαναν τα πάντα. Είμαι πολύ χαρούμενος που με τον Ολυμπιακό έχω κερδίσει δύο τίτλους φέτος και αυτό που θέλω είναι να συνεχίσουμε έτσι και την επόμενη χρονιά με πολύ καλύτερη παρουσία στην Ευρώπη.

Ακόμη κι αν είχαμε παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο φέτος, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και αυτό θα κυνηγήσουμε τη νέα σεζόν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ