ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Θα παίζουν Ιμπαγάσα, Μασάντο, Φουστέρ"

Μίτσελ: "Θα παίζουν Ιμπαγάσα, Μασάντο, Φουστέρ"
INTIME SPORTS

Κατά 80% ικανοποιημένος από την ομάδα του στο ματς με τον Πανθρακικό εμφανίστηκε ο Μίτσελ, τονίζοντας πως αν συνεχίσουν έτσι, θα χρησιμοποιεί τους Ιμπαγάσα, Μασάντο και Φουστέρ. "Αν είναι να χορέψει μία κοπέλα, ας είναι η ομορφότερη", είπε για τη φιέστα.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ:

ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

Τι άλλαξε μέσα σε τέσσερις ημέρες: "Εμείς, όταν κάνουμε συγκρίσεις, εστιάζουμε στη δική μας ομάδα. Απόψε παίξαμε με περισσότερο ενδιαφέρον, περισσότερη συγκέντρωση και αποφαστικότητα. Ήμασταν σχεδόν τέλειοι στην επίθεση και κάναμε καλά κατεβάσματα στην περιοχή με τους Μήτρογλου, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ και Φετφατζίδη. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και ήμασταν επιτυχημένοι στην επίθεση, αλλά αδύναμοι στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια παραπτώματα. Κατά 80% είμαστε ικανοποιημένοι από το παιχνίδι μας".

Τι άλλαξε από ημίχρονο σε ημίχρονο: "Στο πρώτο, όπως είπα και πριν, ήμασταν πολύ καλοί στην επίθεση. Όπως είχαμε σχεδιάσει και θέλαμε. Ήμασταν, όμως, αδύναμοι στην άμυνα. Δώσαμε πολλές ευκαιρίες και πολύ χώρο στον αντίπαλο. Αυτό που είπαμε στην ανάπαυλα είναι πως πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο επιθετικά και στο δεύτερο ημίχρονο και να μην επιτρέψουμε να είμαστε το ίδιο αδύναμοι στην άμυνα. Δεν πιστεύω ότι ήταν διαφορετική η συμπεριφορά μας από ημίχρονο σε ημίχρονο. Το παιχνίδι μας ήταν περίπου στην ίδια γραμμή και είχε τις ίδιες παραμέτρους".

Την κοινή παρουσία Μασάντο - Ιμπαγάσα στην εντεκάδα: "Όχι μόνο έπαιξαν καλά μαζί, αλλά αν διατηρήσουν το ίδιο επίπεδο απόδοσης, τότε θα συνεχίσουν να αγωνίζονται μαζί! Πιστεύω, επίσης, πως ήταν σημαντική και στο ίδιο επίπεδο η προσφορά του Νταβίντ Φουστέρ στον τρόπο παιχνιδιού μας".

Το μέλλον του Αριέλ Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό: "Ο Αριέλ είναι παίκτης που δεν χάνει ποτέ την ικανότητα και την τεχνική του. Παραμένει σε υψηλό επίπεδο και είναι καταπληκτικός ποδοσφαιριστής, που κάνει τη διαφορά. Δεν θέλω να μιλήσω για τη νέα σεζόν, αλλά για το σήμερα".

Τη ρεβάνς με τον Πανθρακικό και τη φιέστα με τον Πανιώνιο: "Είναι αλήθεια πως το αποψινό αποτέλεσμα είναι σχεδόν καθοριστικό. Είμαστε, όμως, Ολυμπιακός και δεν θα πάμε για... περίπατο, αλλά έτοιμοι. Θέλουμε να είμαστε το ίδιο καλοί. Όσο για την Κυριακή, έχουμε μία φιέστα. Είμαστε Πρωταθλητές και είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου. Θέλουμε να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, κερδίζοντας. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη γιατί αν είναι να χορέψει μία κοπέλα, ας είναι η ομορφότερη (σ.σ. προφανώς είναι κάποια ισπανική παροιμία)".

Τις αποδοκιμασίες του κόσμου κόντρα στον Παναθηναϊκό: "Δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι για τις αποδοκιμασίες. Αυτό που έχουμε να σχολιάσουμε αφορά την ομάδα μας. Είμαστε δύο διαφορετικές ομάδες, όταν παίζουμε στο 100% και όταν πηγαίνουμε πιο μέτριοι σε έναν αγώνα. Συνήθως μιλάμε για τις διαφορές που έχουν οι αντίπαλοί μας μεταξύ τους. Αν παίξουμε, όμως, όπως σήμερα, τόσο κυριαρχικά, είναι πιο εύκολο να κερδίσεις ανεξάρτητα ποιος είναι ο αντίπαλος, δείχνοντας τις πραγματικές μας δυνατότητες ως ομάδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ