ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Αισιόδοξοι πως θα γίνουμε η πρώτη ομάδα που θα νικήσει στην OPAP Arena"

Ο Μίτσελ στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - ΟΦΗ | 29 Ιανουαρίου 2023
Ο Μίτσελ στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - ΟΦΗ | 29 Ιανουαρίου 2023 IN TIME SPORTS

Ο Μίτσελ στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet ανέφερε πως η ομάδα του θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα νικήσει στην OPAP Arena. Τι είπε ο Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην OPAP Arena (9/2 20:30 COSMOTE SPORT 1, LIVE από το Matchcenter του SPORT24) στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Μίτσελ στις δηλώσεις του τόνισε πως στόχος είναι ο τελικός. Παράλληλα τόνισε πως βασικός τερματοφύλακας θα παίξει ο Τζολάκης, όπως συνηθίζεται στον θεσμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Για την επέτειο της τραγωδίας της Θύρας 7: "Είναι πράγματι μια θλιβερή ημερομηνία. Επίσης είναι ένα σύμβολο ενότητας και δέσμευσης των φιλάθλων του Ολυμπιακού, αλλά και όλων εμάς που δουλεύουμε στον σύλλογο.

Όσα χρόνια και αν περάσουν, ότι και να έχει συμβεί από το 1981 έως σήμερα, αποδεικνύεται κάθε χρόνια πως είμαστε μια οικογένεια και μια οικογένεια ποτέ δεν ξεχνάει τους νεκρούς της.

Εγώ δεν έχω γεννηθεί Ολυμπιακός, όμως έγινα Ολυμπιακός όταν ήρθα να δουλέψω εδώ και από τότε όπου και να βρίσκομαι, είτε βρίσκομαι στην Αθήνα είτε βρίσκομαι στη χώρα μου, πάντα στις 8 Φλεβάρη σκέφτομαι τον Ολυμπιακό".

Για το ματς με την ΑΕΚ: "Θα παίξουμε πολλά ντέρμπι από δω και πέρα μέχρι το τέλος της σεζόν. Ακόμα και τα παιχνίδια που δεν θεωρούνται ντέρμπι, εμείς έτσι τα βλέπουμε γιατί έχουν πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία για μας. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και θα πάμε εκεί με στόχο τη νίκη. Θέλουμε να προκριθούμε στον τελικό του Κυπέλλου και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε".

Για το αν αποκτά πλεονέκτημα ο αντίπαλος επειδή δεν έπαιξε την Κυριακή: "Προφανώς".

Για το γεγονός πως η ΑΕΚ έχει μόνο νίκες στο νέο της γήπεδο: "Οι στατιστικές διεψεύδονται εύκολα σε ένα παιχνίδι, εμείς σεβόμαστε πολύ τον αντίπαλο. Ξέρουμε ότι είναι μια μεγάλη ομάδα με έναν προπονητή που ξέρει να χειρίζεται πολύ καλά την ομάδα του και εμείς ελπίζουμε αύριο να είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ θα χάσει στο καινούριο της γήπεδο".

Για το αν υπάρχουν τραυματισμών: "Εκτός από τον Σισέ και τον Μαρσέλο που εξακολουθούν να έχουν κάποια προβλήματα, όλη η υπόλοιπη ομάδα είναι διαθέσιμη. Το πιο σημαντικό, όμως είναι πως όλοι παίκτες θέλουν να παίξουν σε αυτόν αγώνα".

Για το αν θα πάει με τον Τζολάκη στο τέρμα σε όλη την διοργάνωση:"Έχω δείξει τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση από την προηγούμενη θητεία μου εδώ. Τότε παίζαμε μέχρι τον τελικό με τον ίδιο τερματοφύλακα, ενώ στο πρωτάθλημα έπαιζε ο άλλος τερματοφύλακας. Επομένως, αυτό θα κάνουμε και τώρα.

Αν ο Τζολάκης συνεχίσει να έχει την ίδια εικόνα όπως στο παιχνίδι με τον Άρη, τότε πραγματικά δεν βλέπω κανένα λόγο να μην συνεχίσω να τον εμπιστεύομαι".

Αραμπί: "Θέλω να σκοράρω ξανά απέναντι στην ΑΕΚ"

Για την επέτειο της τραγωδίας της Θύρας 7: "Είναι μια θλιβερή μέρα. Μια μέρα μνήμης. Πάντα θα θυμόμαστε τα θύματα της τραγωδίας. Την προηγούμενη εβδομάδα επισκεφθήκαμε το μνημείο και πήγαμε και αφήσαμε λουλούδια για να δείξουμε πως πότε δεν θα τους ξεχάσουμε. Πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού πήγανε, επίσης εκεί για να τιμήσουν τα θύματα της τραγωδίας. Πάντα θα είμαστε όλοι εδώ για τιμούμε αυτούς που «έφυγαν» παρακολουθώντας την αγαπημένη τους ομάδα".

Για το ματς με την ΑΕΚ: "Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ και σίγουρα μετά από αυτό το ματς ξέρουμε πως υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Ωστόσο απέναντι στην ΑΕΚ θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Πρόκειται για ένα ματς Κυπέλλου.

Έχουμε παίξει πολλές φορές απέναντι τους και τους γνωρίζουμε καλά, ωστόσο αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά γιατί θα παίξουμε για πρώτη φορά στο νέο τους γήπεδο. Προσωπικά βιάζομαι και ανυπομονώ για αυτό το ματς. Δεν έχω ηττηθεί ποτέ από την ΑΕΚ και πιστεύω πως όλοι μας πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη".

Για το αήττητο σερί που τρέχει ο Ολυμπιακός απέναντι στην ΑΕΚ: "Δεν ξέρω αν είναι τόσο σημαντικό γενικά. Για μένα είναι σημαντικό γιατί ποτέ δεν έχω χάσει απέναντι στην ΑΕΚ όσα χρόνια βρίσκομαι εδώ και θέλω αυτό να συμβεί και αυτή τη φορά. Για να φτάσουμε στον στόχο πρέπει να τους αποκλείσουμε.

Όπως είπα, όμως, θα είναι διαφορετικό γιατί θα πάμε σε ένα καινούργιου γήπεδο που δεν έχουμε παίξει ποτέ. Είμαι σίγουρος πως η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ καλή. Αυτό που θέλω εγώ είναι να είμαστε όλοι «πολεμιστές» και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Για το γεγονός πως απέναντι στην ΑΕΚ έχει σκοράρει περισσότερες φορές από ότι σε οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα: "Το μυστικό είναι πως πρόκειται για ένα ντέρμπι και στα ντέρμπι πάντα προσπαθούμε όλοι να κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που έχω αυτό το σερί απέναντι τους. Θέλω να σκοράρω ξανά απέναντι στην ΑΕΚ και φυσικά αν μου δοθεί η ευκαιρία θα βάλω τα δυνατά μου για να καταφέρω. Πιο σημαντικό όμως από αυτό είναι να κερδίσει η ομάδα".

Για το γεγονός πως η ΑΕΚ έχει μόνο νίκες στο νέο της γήπεδο: "Εμείς θα είμαστε η πρώτη ομάδα που θα νικήσει εκεί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ