ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Θα είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα"

Μίτσελ: "Θα είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Μίτσελ και σε αυτή τη χρονική στιγμή αυτό που θέλει είναι να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα. Διαβάστε τι είπε για τους νέους παίκτες και το φιλικό με τη Λίβερπουλ

Ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Μίτσελ και σε αυτή τη χρονική στιγμή αυτό που θέλει είναι να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα.

Παράλληλα αναφέρθηκε στους νέους παίκτες που ήρθαν στον Ολυμπιακό, λέγοντας πως θέλουν χρόνο, αλλά και στο φιλικό του Σαββάτου με τη Λίβερπουλ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίτσελ μετά το τέλος του αγώνα:

" Είμαστε ακόμα στην προετοιμασία και κάνουμε πολλές δοκιμές. Αρκετοί καινούριοι παίκτες είναι μόλις μία εβδομάδα στην ομάδα και θέλουν λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν.

Επίσης, για πρώτη φορά παίξαμε με δύο επιθετικούς και θέλαμε να παίξουμε με διαφορετικό σύστημα. Δεν μας αρέσει που δεν κερδίζουμε, αλλά αυτό που προέχει είναι να δούμε τις δυνατότητες των νέων παικτών".

Για το πότε περιμένει να είναι απόλυτα έτοιμοι οι νέοι παίκτες: "Σ ιγά σιγά. Μερικοί είναι μόλις μία εβδομάδα στην ομάδα και θέλουν λίγο χρόνο. Εμείς τη δεδομένη στιγμή θέλουμε να δοκιμάσουμε διάφορα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Για την αρχή του πρωταθλήματος ελπίζουμε να είμαστε έτοιμο ι".

Για το φιλικό ματς με της Λίβερπουλ: " Είναι μεγάλη τιμή να παίξουμε με μία τόσο μεγάλη ομάδα και σε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο. Γενικά είναι πολύ σημαντικό για εμάς ένα τέτοιο παιχνίδι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ