ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Σύντομα θα έχουμε την ομάδα που θέλουμε"

Ο Μίτσελ στην πρώτη του προπόνηση στον Ολυμπιακό
Ο Μίτσελ στην πρώτη του προπόνηση στον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ο Μίτσελ μίλησε στο match programme του αποψινού αγώνα του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ (22:00) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον των Πειραιωτών, ενώ εγκωμίασε ξανά τον ερυθρόλευκο λαό.

Στο match programme του αποψινού αγώνα του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ (22:00 COSMOTE SPORT 2, LIVE SPORT24) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" μίλησε ο Μίτσελ και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον των Πειραιωτών, ενώ εγκωμίασε ξανά τον ερυθρόλευκο λαό.

Για το πώς βίωσε το πρώτο ματς: "Για εμένα ήταν μια συγκινητική στιγμή όταν πάτησα το πόδι μου στο γήπεδο και είδα τις αντιδράσεις του κόσμου με την ομάδα. Αυτός ο κόσμος ήταν πάντα στο ύψος των απαιτήσεων της ομάδας. Δεν είναι οπαδοί γιατί αγαπούν τη νίκη αλλά είναι οπαδοί γιατί αγαπούν τον Ολυμπιακό".

Για το τι ζητάει από τους παίκτες: "Αυτό που θέλω πάνω από όλα είναι οι ποδοσφαιριστές να έχουν αυτοπεποίθηση και να ξέρουν πόσο ικανοί είναι. Χρειαζόμαστε τάξη, χρειαζόμαστε πειθαρχεία και από όλα θέλουμε να απαλλαχθούν από το άγχος. Αυτό θα τους κάνει καλύτερους. Τάξη και πειθαρχία για να παίξουν ποδόσφαιρο, αυτή είναι μια φανταστική συμπεριφορά.

Το πρώτο πράγμα που τους ζήτησα ήταν να συγκεντρωθούν σε αυτό που πρόκειται να κάνουμε όπως επίσης σεβασμό για όλα όσα κάνουμε. Ζήτησα να έχουν μεγάλη πίεση στον εαυτό τους".

Για το πότε εκτιμά ότι θα είναι η ομάδα στο 100% που θέλει: "Δεν έχουμε πολύ χρόνο και ελπίζουμε οι παίκτες να είναι μαζί μας. Πιστεύω πως σύντομα θα έχουμε την ομάδα που θέλουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ