ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο σημείο αναφοράς στον αθλητισμό, αλλά και στην κοινωνία"

Μίτσελ: "Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο σημείο αναφοράς στον αθλητισμό, αλλά και στην κοινωνία"
INTIME

Ο Μίτσελ έκανε δηλώσεις στο πλαίσιο της επίσκεψης του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, με τον Ισπανό να στέκεται στο έργο του ιδρύματος "Ελπίδα" και στην προσφορά των ερυθρολεύκων στην κοινωνία.

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού επισκέφτηκε μέσω αντιπροσωπείας το ίδρυμα "Ελπίδα", αποδεικνύοντας πως είναι πάντα δίπλα στους μικρούς μεγάλους μαχητές της ζωής, με τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας να έχουν μάλιστα την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την πρόεδρο του ιδρύματος, Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τα παιδιά.

Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης έκανε δηλώσεις και ο Μίτσελ, με τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας να κάνει λόγο για το χρέος του Ολυμπιακού απέναντι σε όλα αυτά τα παιδιά και στην ανάγκη στήριξής τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Καταρχάς, θέλω να ευχαριστήσω την κα. Βαρδινογιάννη για όσα έχει προσφέρει και για ό,τι συνεχίζει να προσφέρει, είναι πολύ σημαντικό και της εύχομαι να έχει τη δύναμη να συνεχίσει.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να σταθεί στο πλευρό αυτών των παιδιών, γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο σημείο αναφοράς στον αθλητισμό, αλλά και στην κοινωνία.

Είναι κάτι αυτονόητο και προσωπική δέσμευση για τον καθένα μας. Όλοι πρέπει να είμαστε στο πλευρό αυτών των παιδιών, όλοι πρέπει να ξεβολευτούμε από τη ζωή μας και να έρθουμε εδώ να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά που το έχουν ανάγκη", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ