ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Μου αξίζει να πάω στην Ρεάλ"

Μίτσελ: "Μου αξίζει να πάω στην Ρεάλ"
INTIME SPORTS

Για την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την ομάδας της καρδιάς του Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες που από ότι φαίνεται σχετίζονται άμεσα με αυτήν μίλησε ο Μίτσελ.

Οι Ισπανοί παρομοίασαν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αυτήν ανάμεσα στο Δαβίδ και τον Γολιάθ με τον προπονητή να απαντάει στην ABC ότι ο Ολυμπιακός έχει αυτοπεποίθηση.

" Έχουμε πολλή αυτοπεποίθηση για το παιχνίδι και η οποία προκύπτει από την νοοτροπία νικητή που χτίσαμε στα παιχνίδια του ομίλου απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπενφίκα. Έχουμε χαρακτήρα νικητή. Όλα είναι πιθανά με την νοοτροπία που έχουμε''

Όταν οι δημοσιογράφοι επικαλέστηκαν την "Μέθοδο Μίτσελ" και τον χαρακτήρισαν ένα... Έλληνα αυτοκράτορα εκείνος απάντησε χωρίς υπεκφυγές

" Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με νοοτροπία νικητή στην Ελλάδα". Το καταφέραμε συνδυάζοντας τις νέες τεχνολογίες, την ανθρώπινη εργασία και την άμεση επαφή με τους παίκτες. Πρέπει να δεις τους παίκτες τι κάνουν όταν πιστεύουν σε αυτή την ιδέα. Τώρα πιστεύουν ότι μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη. Πριν κανείς δεν μιλούσε για κάτι τέτοιο."

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την επαγγελματική ωριμότητα στην οποία βρίσκεται φέρνοντας ως παράδειγμα τις επιδόσεις της ομάδας του στο πρωτάθλημα " Μέχρι τώρα δεν έχουμε χάσει στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα έτσι. Είμαστε μπροστά από τον ΠΑΟΚ με μεγάλο πλεονέκτημα, σε τρεις αγωνιστικές θα στεφθούμε πρωταθλητές , ενώ απομένουν πολλές αγωνιστικές μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν. Είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι είναι η ώρα να με καλέσουν ομάδες από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Με εκτιμούν πολύ εδώ στην Ελλάδα και έχω λάβει πολλή αγάπη από τον κόσμο. Με σέβονται τόσο όσο τον Σαβιόλα, τον Ρομπέρτο και κάθε παίκτη. Εδώ εκτιμούν πολύ επίσης τον Τσόρι Ντομίνγκεζ

Σε ερώτηση που του έγινε αν είναι η ώρα να προπονήσει την Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στα επόμενα τρία χρόνια απάντησε

" Το ξέρω και σας λέω με κάθε ταπεινότητα ότι αργά η γρήγορα θα προπονήσω την Ρεάλ Μαδρίτης. Πιστεύω ότι αξίζω κάτι τέτοιο. Ο πρώτος στόχος είναι να αποκλείσουμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα έχουμε 35.000 οπαδούς στο πλευρό μας να μας υποστηρίζουν, αν και θα έπρεπε να είχαμε γεμίσει ένα γήπεδο με 100.00 οπαδούς. Το δεύτερο όνειρό μου είναι να περάσουμε και να πέσουμε πάνω στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ούτε στην Μπαρτσελόνα ούτε απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά απέναντι στην Ρεάλ, τον σύλλογο που σημάδεψε την ζωή μου. Αν παίζαμε στο Σαντιάγο Μπερναμπέου θα αισθανόμουν σαν το σπίτι μου. Έχω λάβει ήδη πολλά μηνύματα συμπαράστασης από οπαδούς της Ρεάλ που μου λένε υποστηρίζουν δυο ομάδες την Ρεάλ και τον Ολυμπιακό".

Για τον Αντσελότι: '' Tα έχει πάει πολύ καλά. Είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα, φιναλίστ στο Κόπα Δελ Ρέι και ένα από τα φαβορί στο Τσάμπιονς Λιγκ"

Για τον Μπέιλ: '' Μια πολύ καλή μεταγραφή. Ήδη έχει προσαρμοστεί πολύ εύκολα και έχει σημειώσει 10 τέρματα. Από τις μεταγραφές που κλείνουν δύσκολα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ