ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Μας αρέσει αυτή η κλήρωση"

Μίτσελ: "Μας αρέσει αυτή η κλήρωση"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, σχολίασε στην κλήρωση της ομάδας με την ουκρανική Ντνίπρο για τη φάση των "32" του Europa League.

Ο Μίτσελ σχολίασε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 την κλήρωση με την Ντνίπρο: "Σε αυτή την κλήρωση θα βρεις και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε από τώρα με ακρίβεια. Μεσολαβούν 2 μήνες και μπορούν να γίνουν πολλά μέχρι τότε. Αλλά μας αρέσει αυτή η κλήρωση, όχι γιατί είμαστε φαβορί απέναντι στη Ντνίπρο, αλλά επειδή έχουμε αρκετές πιθανότητες πρόκρισης

Κοιτάζοντας τις ομάδες του Europa League, βλέπουμε πολλούς συλλόγους υψηλού επιπέδου, που θα μπορούσαν ακόμα να συμμετέχουν στο Champions League".

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε και για τη φετινή πορεία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, τα όσα έχουν γίνει στο πρωτάθλημα αλλά και τις μεταγραφές: "Είχαμε προβλήματα στην άμυνα, όμως απέναντι σε μεγάλες ομάδες το τα καταφέραμε. Επίσης πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο πρωτάθλημα. Αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι να έχουμε δύο παιχνίδια κάθε βδομάδα μέχρι τέλους.

Η διοίκηση ξέρει τη γνώμη μου για κάποιους παίκτες που θα φύγουν, αλλά και τις προτάσεις μου για τους αντικαταστάτες. Αν τελικά αποχωρήσει ο Ερικ θα κοιτάξουμε να τον αντικαταστήσουμε με παίκτη ίδιου επιπέδου.

Σας διαβεβαιώνω ότι η προετοιμασία όλων των αγώνων γίνεται με τον ίδιο τρόπο. Είτε ο αντίπαλος είναι Ευρωπαίος είτε Έλληνας".

Τέλος αναφέρθηκε και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού: "Μου αρέσει που ο κόσμος είναι απαιτητικός. Δεν θα μπορούσα να ζήσω αλλιώς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ