ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ για Σισέ: "Αχρείαστη και απαράδεκτη η κίνησή του"

Ο Σισέ κατά την αλλαγή του στο Ολυμπιακός - Καραμπάγκ | 6 Οκτωβρίου 2022
Ο Σισέ κατά την αλλαγή του στο Ολυμπιακός - Καραμπάγκ | 6 Οκτωβρίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Μίτσελ ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Καραμπάγκ για την κίνηση του Σισέ και τόνισε πως ήταν αχρείαστη και απαράδεκτη και δεν χρειαζόταν.

Για την κίνησή του Σισέ να δείξει τη φανέλα του την ώρα που έγινε αλλαγή στο 83' λεπτό του αγώνα με την Καραμπάγκ ρωτήθηκε και απάντησε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου με τον Ισπανό τεχνικό να τονίζει πως ήταν αχρείαστη και απαράδεκτη ως κίνηση.

Για το παιχνίδι με τη Καραμπάγκ:

"Είχαμε σχεδιάσει αυτό το ματς με συγκεκριμένη τακτική. Μέχρι το 70' αυτό το παιχνίδι πήγαινε καλά. Δεν ήταν μόνο λάθη της άμυνας. Όταν δεχθήκαμε αντεπίθεση η ομάδα έκανε λάθος και αυτό μας έριξε πολύ. Δεν μπορέσαμε να επανέλθουμε. Μέχρι εκείνο το λεπτό κανείς δεν μπορούσε να μαντέψει πως το αποτέλεσμα θα ήταν τόσο μεγάλο".¨

Για το ρόστερ και την ανάγκη να ξεκαθαριστεί:

"Συμφωνώ μαζί σας. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να φύγει κανένας. Χάθηκε ο συναισθηματικός έλεγχος. Εάν μιλήσουμε ποδοσφαιρικά κανείς δεν μπορεί να δικαιολογήσει το αποτέλεσμα. Όλη αυτή η αβεβαιότητα και η έλλειψη ασφάλειας έχει να κάνει με την έλλειψη αυτοπεποίθησης που έχουμε δείξει από την αρχή της χρονιάς. Δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία όμως θα μας άρεσε να υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δεν είναι στη λίστα αυτή τη στιγμή".

Για την κίνηση του Παπέ Σισέ:

"Γνωρίζουμε όλοι πως έχουμε μπροστά μας σκληρή δουλειά που θα είχαμε ακόμα και εάν είχαμε νικήσει. Είναι δύσκολο να το δεχθούμε ότι έτσι όπως παίξαμε είχαμε αυτό το σκορ. Δεν το χωράει το μυαλό μου. Για το θέμα του Παπέ Σισέ εγώ δεν το είδα. Δεν είδα την κίνησή του αλλά μου το είπαν. Όταν ένας παίκτης κάνει λάθη στο γήπεδο μπορείς να το δεχθείς αλλά όχι όταν κάνει λάθη εκτός γηπέδου. Όταν κάνεις λάθη εκτός γηπέδου είναι πιο σοβαρό. Είναι αχρείαστο και απαράδεκτο διότι ο κόσμος μας αγαπάει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ