ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Είναι μια γιορτή που την αξίζουμε"

Μίτσελ: "Είναι μια γιορτή που την αξίζουμε"
INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ τόνισε ο κόσμος του Ολυμπιακού αξίζει τη γιορτή για τον φετινό τίτλο ενώ παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" πηγαίνοντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη με τον Πανιώνιο έδειξε ανυπόμονος για τη φιέστα, τονίζοντας πως τα πάντα γίνονται για τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίτσελ:

"Όχι αυτή την στιγμή δεν σκέφτομαι το Κύπελλο. Αυτή την στιγμή θέλω να γιορτάσω, να συγχαρώ τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν και να πω ότι είμαι σε μία ομάδα των ρεκόρ.

Σήμερα θέλω να επισημάνω ότι μέσα σε 2,5 μήνες που βρίσκομαι εδώ, έχω καταλάβει την αγάπη του κόσμου, τη ζεστασιά του και αυτό θέλω να νιώσω σήμερα.

Είναι μία γιορτή που την αξίζουμε πάνω απ' όλα οι ποδοσφαιριστές και φυσικά ο κόσμος. Για αυτούς γίνεται. Επίσης εκεί πάμε και δεν θέλουμε να την χάσουμε (γέλια)".

Ο κόσμος ήρθε για να δει μια γιορτή. Όλα έχουν την αξία τους. Και για τους παίκτες ήταν μέρα γιορτής. Καταφέραμε να γιορτάσουμε με μια νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Ανυπομονώ για τη φιέστα, ναι. Προτιμώ να γιορτάζω έχοντας κερδίσει παρά έχοντας χάσει", υποστήριξε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός τεχνικός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ