ΙΣΠΑΝΙΑ

Μίτσελ: "Είμαι πιο ενθουσιασμένος από την πρώτη φορά που ήρθα στην Χετάφε"

O Μίτσελ κατά τη διάρκεια αγώνα της Μαρσέιγ στην Ligue 1 απέναντι στην Γκινγκάμπ (28 Αυγούστου 2015)
O Μίτσελ κατά τη διάρκεια αγώνα της Μαρσέιγ στην Ligue 1 απέναντι στην Γκινγκάμπ (28 Αυγούστου 2015) @ 2015 DAVID VINCENTASSOCIATED PRESS

Ο Μίτσελ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή του στην Χετάφε κατά την παρουσίασή του από τους Μαδριλένους, τονίζοντας πως είναι πολλοί οι φίλαθλοι στην Ισπανία που την έχουν ως δεύτερη ομάδα (VIDEO).

Λίγες ημέρες μετά την υπογραφή διετούς συμβολαίου συνεργασίας με την Χετάφε, ο Μίτσελ παρουσιάστηκε επίσημα από τη διοίκηση του συλλόγου στους εκπροσώπους του Τύπου, για να μπει έτσι αφετηρία στην έναρξη της δεύτερης θητείας του στους Μαδριλένους.

Η παρουσία του μάλιστα σε αυτούς από το 2009 μέχρι το 2011 ήταν μία από τις πιο ωραίες αναμνήσεις που κουβαλούσε όλα αυτά τα χρόνια, κάτι που εκμυστηρεύτηκε και με δηλώσεις του την Δευτέρα (31/5):

"Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω την Χετάφε και τον πρόεδρό της, είναι τιμή για μένα που γυρίζω. Ουσιαστικά δεν έφυγα ποτέ. Η ομάδα έχει βελτιωθεί πολύ όλα αυτά τα χρόνια.

Είχαμε μιλήσει πριν αρκετά χρόνια με τον πρόεδρο και είχαμε συζητήσει το ενδεχόμενο να επιστρέψω. Είμαι πιο ενθουσιασμένος ακόμα και από την πρώτη φορά που είχα έρθει όπου σε εκείνα τα πέντε παιχνίδια που δώσαμε στο τέλος της σεζόν κρατήσαμε την ομάδα στην κατηγορία", τόνισε χαρακτηριστικά ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, και πρόσθεσε μεταξύ άλλων:

"Μου αρέσει το ρόστερ, θα προσπαθήσουμε να βαδίσουμε στο ίδιο μονοπάτι που ακολουθεί η Χετάφε εδώ και χρόνια. Είναι η δεύτερη ομάδα στην Ισπανία για αρκετούς οπαδούς και έχει το σεβασμό όχι μόνο ως ομάδα αλλά και ως σύλλογος.

Όλα αυτά τα χρόνια έχω αποκτήσει πολλές εμπειρίες όπου δούλεψα στο εξωτερικό και έπρεπε να μάθω διαφορετικές γλώσσες και να συναντήσω αρκετούς διαφορετικούς ιδιοκτήτες ομάδων.

Δεν είναι λόγω της ηλικίας μου αλλά σε σχέση με το παρελθόν, είμαι περισσότερο βετεράνος τώρα. Και αυτό γιατί έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που σταμάτησα να είμαι παίκτης και είμαι αρκετά χρόνια στο επάγγελμα αυτό".

Η παρουσίαση του Μίτσελ από την Χετάφε:

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ