ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: Έχω δύο επιλογές, να παραδοθώ και να τα παρατήσω ή να συνεχίσω"

Μίτσελ: Έχω δύο επιλογές, να παραδοθώ και να τα παρατήσω ή να συνεχίσω"
EUROKINISSI

Ο Μίτσελ τόνισε με δηλώσεις του ότι δεν τα παρατάει και πως θα συνεχίσει να προσπαθεί για την βελτίωση του Ολυμπιακού ενώ έστειλε το μήνυμα πως θα πρέπει η ομάδα του να επανέλθει γρήγορα στα καλά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το ματς με τον ΟΦΗ.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Καραμπάγκ για την 3η αγωνιστική του Europa League που τον στρίμωξε στα σχοινιά όσον αφορά στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση, όμως δεν έχει το περιθώριο να μείνει για πολύ σε αυτό το αποτέλεσμα, με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του να είναι διαδοχικές.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επόμενος αντίπαλος ο ΟΦΗ την ερχόμενη Κυριακή (09/10, 16:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από SPORT24) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League, τον οποίο θα πρέπει να νικήσει για να μη χάσει και άλλο την επαφή του με την κορυφή της βαθμολογίας και τον Παναθηναϊκό, με τον Μίτσελ να τονίζει στην κάμερα της Cosmote TV, στο pregame του αγώνα του "Γεντί Κουλέ", πως οι ερυθρόλευκοι καλούνται να επανέλθουν γρήγορα στις καλές εμφανίσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίτσελ:

Για το τι μπορεί να μάθει η ομάδα από την ήττα από την Καραμπάγκ:

"Πάντα μπορείς να μάθεις κάτι μετά από μία ήττα και το κυριότερο είναι πως να μην παραδίνεσαι και να μην τα παρατάς. Πάντα το πίστευα αυτό στη ζωή μου. Αυτή τη στιγμή έχω δύο επιλογές. Η να παραδοθώ και να τα παρατήσω ή να συνεχίσω. Θα επιλέξω να συνεχίσω να προσπαθώ".

Για το ματς με τον ΟΦΗ:

"Είναι αλήθεια πως πρέπει να επανέλθουμε πολύ γρήγορα. Έχουμε να παίξουμε έναν αγώνα πρωταθλήματος και πρέπει πολύ γρήγορα να ξεχάσουμε ότι συνέβη. Έτσι γίνεται στο ποδόσφαιρο. Έχουμε απέναντι μας έναν αντίπαλο που γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά την ποιότητα του και τα πλεονεκτήματα του, όμως με όλο τον σεβασμό εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός και πρέπει πάντα να προσπαθούμε να νικάμε σε όλα τα ματς".

Για το αν υπάρχουν νέα προβλήματα ενόψει ΟΦΗ:

"Όχι. Σήμερα έχουμε ένα καλό νέο. Επανήλθαν στην προπόνηση ο Χάμες και ο Μπα και αυτό μας δίνει περισσότερες επιλογές, ειδικά στην άμυνα όπου είχαμε αρκετές ελλείψεις".

Για το αν υπολογίζει στον Σισέ:

"Θα αποφασίσουμε αύριο μετά την προπόνηση γιατί πρέπει να δούμε σε τι επίπεδο είναι από πλευράς φυσικής κατάστασης όλοι οι ποδοσφαιριστές μετά το τελευταίο παιχνίδι. Πρέπει επίσης να σκεφτούμε πως έχουμε μόνο πέντε θέσεις για ξένους και ο Σισέ είναι ένας από αυτούς"

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει χρησιμοποιήσει ήδη 38 παίκτες και την ομοιογένεια:

"Δεν είμαι μάγος. Είμαι απλά ένας προπονητής που προσπαθεί να διαχειριστεί όλους αυτούς τους παίκτες και να τους το εξηγήσει αυτό. Δυστυχώς δεν είναι εύκολο γιατί σε όλους τους παίκτες αρέσει να παίζουν. Για αυτό πρέπει να διαχειριζόμαστε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, να εξηγούμε στους παίκτες πως ακριβώς έχει η κατάσταση και να μπορούμε να κάνουμε τους συνδυασμούς που χρειάζεται χωρίς να υπάρχουν συγκρούσεις. Θα μπορούσαν να δημιουργηθούν προβλήματα λόγω αυτής της κατάστασης, όμως οι παίκτες συνεργάζονται στο μέγιστο βαθμό".

Στην κάμερα της Cosmote TV μίλησε και ο Σεντρίκ Μπακαμπού, με τον Κονγκολέζο φορ να αναφέρεται τόσο στο ματς με την Καραμπάγκ όπου δεν μπορούσε να αγωνιστεί όντας εκτός της ευρωπαϊκής λίστας του Ολυμπιακού αλλά και στο αν έχει κάποιο στόχο όσον αφορά στον αριθμό των γκολ με τους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά όσα δηλώσε ο Σεντρίκ Μπακαμπού:

Για το πως αισθανόταν πως δεν μπορούσε να βοήθησε την ομάδα του απέναντι στην Καραμπάγκ:

"Πραγματικά σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αυτό που θέλω να κάνω είναι να παίζω και να βοηθάω την ομάδα όπως μπορώ για να πετύχει τους στόχους. Ωστόσο δεν είμαι στη λίστα για την Ευρώπη και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν παρακολουθώ από την κερκίδα χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα παραπάνω. Συνεχίζουμε να δουλεύομε όλοι μαζί ως ομάδα για να βοηθάμε όσο μπορούμε".

Για το επικείμενο ματς με τον ΟΦΗ:

"Προσωπικά νιώθω πάρα πολύ καλά. Εδώ και μια εβδομάδα προετοιμάζουμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όχι όλοι μαζί, αλλά οι παίκτες που δεν είχαμε δικαίωμα συμμετοχής στο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Είμαι αποφασισμένος να τα δώσω όλα. Πιστεύω πως βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση, ωστόσο δεν είναι ατομικό θέμα. Είναι θέμα όλης της ομάδας. Μαζί πρέπει να δουλεύουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε".

Για το αν μπορεί να υπολογίσει τον αριθμό των γκολ που μπορεί να πετύχει τη φετινή σεζόν:

"Δεν έχω καμία ιδέα, ούτε μπορώ να υπολογίσω κάποιο νούμερο γιατί πολύ απλά δεν σκέφτομαι έτσι. Σίγουρα προτιμώ να κερδίζει η ομάδα και να μην σκοράρω, από το να πετυχαίνω γκολ και να μην κερδίζουμε. Το σημαντικό είναι να έχουμε ομαδικό πνεύμα, να προσπαθούμε όλοι μαζί και όποιος αγωνίζεται να κάνει τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα. Είμαστε πολλοί ποιοτικοί παίκτες εδώ και από μόνος που δε θα μπορούσα να πετύχω τίποτα χωρίς τον Ματιέ, τον Γιουσέφ ή τον Χάμες γιατί χωρίς τις πάσες δε μπορεί κάποιος να σκοράρει. Επομένως δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει τα γκολ, αλλά η ομάδα να παίρνει τα αποτελέσματα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ