ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Διαιτητικό το λάθος στην τελευταία φάση, δεν είπα ότι ο Άβιλα έκανε λάθος"

Ο Μίτσελ στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Ο Μίτσελ στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι των αιωνίων ξεκαθάρισε πως δεν είπε πως ο Άβιλα έκανε λάθος, ενώ τόνισε πως οι τρεις πόντοι χάθηκαν για τον Ολυμπιακό εξαιτίας διαιτητικού λάθους.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι των αιωνίων ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρηση ξεκαθάρισε πως δεν είπε πως ο Άβιλα έκανε λάθος. Παράλληλα, τόνισε πως ένα διαιτητικό λάθος στέρησε από τους ερυθρόλευκους τους τρεις πόντους.

""Χωρίς να έχω δει τις εικόνες, δεν είπα ότι ο Άβιλα έχει κάνει λάθος, είπα ότι είμαι πολύ θυμωμένος ως προπονητής εκείνη τη στιγμή, μας θυμώνει πολύ το αποτέλεσμα γιατί έχει γίνει ένα λάθος, σε αυτή την περίπτωση είναι διαιτητικό το οποίο μας στέρησε τρεις βαθμούς. Κάποιος που έχει παίξει ποδόσφαιρο δεν μπορεί να μεταφράσει αυτή τη φάση σαν πέναλτι. Και κάτι που δεν μπορούμε να καταλάβουμε, το οποίο δεν είναι σαφές, είναι ότι πρώτα έχει δώσει φάουλ και μετά χωρίς να έχει δει το VAR, δίνει πέναλτι. Αυτό είναι το λάθος στο οποίο αναφέρθηκα.

Ασχολούμαι με τα αγωνιστικά πράγματα, ωστόσο στηρίζω τις αποφάσεις της διοίκησης όταν πρόκειται οργανωτικά πράγματα του συλλόγου και εγώ μπορώ να σας πω ότι επίσης παρατηρώ ότι υπάρχουν πράγματα που δεν καταλαβαίνω. Σαν προπονητής, πρέπει να τονίσω ότι είμαι πραγματικά θυμωμένος με το γεγονός ότι γίνονται λάθη που μας στερούν τους βαθμούς σε ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και δικαιούται τη νίκη. Πραγματικά τέτοια λάθη δεν πρέπει να γίνονται οποιοδήποτε χρώμα και αν φοράει ο καθένας. Νομίζω πως δεν χωράει συζήτηση πως ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος", δήλωσε συγκεκριμένα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ