ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μήτρογλου: "Ο προπονητής αποφασίζει ποιος παίζει"

Μήτρογλου: "Ο προπονητής αποφασίζει ποιος παίζει"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός τόνισε πως στόχος του είναι να βοηθάει την ομάδα όταν τον χρειάζεται ο προπονητής ενώ έστειλε το μήνυμα πως οι "ερυθρόλευκοι" θα είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα του CL με την Παρί Σεν Ζερμέν.

"Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Και οι παίκτες που έπαιξαν στην αρχική ενδεκάδα, αλλά και αυτοί που μπήκαν ως αλλαγές έπαιξαν πολύ καλά", είπε αρχικά και σχολίασε σε ερώτηση για τη συνύπαρξή του με τον Σαβιόλα:

"Είναι πολύ καλό να έχεις δίπλα σου έναν παίκτη, αλλά από εκεί και πέρα, ο προπονητής αποφασίζει ποιος παίζει και ποιος όχι".

Για τον στόχο που έχει θέσει τη φετινή σεζόν, ανέφερε:" Ο στόχος μου είναι όταν με χρειάζεται ο προπονητής να βοηθώ την ομάδα".

Για τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρί, τόνισε:"Θα είμαστε έτοιμοι. Ο όμιλος δεν είναι εύκολος. Εμείς πρέπει να είμαστε καλά και θα είμαστε έτοιμοι με την Παρί Σεν Ζερμέν".

Σε ερώτηση αν παίζει καθοριστικό ρόλο η πρεμιέρα στους ομίλους με την γαλλική ομάδα, ξεκαθάρισε:" Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Σε κάθε ματς να μπούμε και να πάρουμε τη νίκη".

Για το αν δέχθηκε πρόταση από ξένη ομάδα, τόνισε:" Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό» και τέλος, μίλησε και για το γεγονός πως θέλει να βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα: " Όλοι θέλουν να είναι στην αρχική ενδεκάδα. Ο προπονητής αποφασίζει. Παίρνεις εμπειρίες και μαθαίνεις πως λειτουργείς".

Βάις: "Ήθελα αυτό το γκολ για την ψυχολογία μου"

Ο Βλάντιμιρ Βάις σχολίασε πως ήθελε αυτό το γκολ (πρώτο του επίσημο) διότι του έδωσε αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας και ευελπιστεί να πετύχει και άλλα στο μέλλον με τον Ολυμπιακό.

" Συμφωνώ, υπάρχει βελτίωση, όμως, υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες στον Ολυμπιακό και χρειάζεται χρόνος για να δέσουμε μεταξύ μας.

Δεν φτάνουν δυο-τρία επίσημα παιχνίδια για να βελτιωθείς όσο πρέπει και να παρουσιάσεις την εικόνα που θέλεις. Όμως, σήμερα είχαμε καλή απόδοση, πετύχαμε μια εμφατική νίκη και δείξαμε πως είμαστε στο σωστό δρόμο.

Στο πρώτο παιχνίδι δεν πήγα πολύ καλά και δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που είχα. Ήθελα αυτό το γκολ για να βελτιώσω την αυτοπεποίθησή μου και την ψυχολογία μου. Ελπίζω στη συνέχεια να πετύχω κι άλλα γκολ για τον Ολυμπιακό", τόνισε ο Σλοβάκος διεθνής μέσος ενώ για τα παιχνίδια του CL είπε:

"Είναι σημαντικό το γεγονός ότι έχουμε και το πρώτο παιχνίδι του Champions League, όμως, πριν από αυτό έχουμε κι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να το κερδίσουμε, για να πάμε με ηρεμία στο πρώτο παιχνίδι του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Είναι ένα παιχνίδι που το περιμένω κι εγώ με ανυπομονησία, θέλω πολύ να παίξω στο Champions League με τον Ολυμπιακό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ