ΑΕΚ

Μήτογλου: "Δούλεψα σκλήρα γι' αυτή τη συμμετοχή, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό"

Ο Ντίνος Μητογλου στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο
Ο Ντίνος Μητογλου στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Γεράσιμος Μήτογλου σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, ανέφερε ότι η ΑΕΚ είχε ένα πλάνο που δούλεψε σε μικρό διάστημα για τη νίκη, ενώ τόνισε ότι η στήριξη του κόσμου του δύναμη.

Ο Γεράσιμος Μήτογλου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στην οποία η Ένωση επικράτησε με 3-0 και είχε μια θετικότατη παρουσία.

Ο Έλληνας στόπερ σε δηλώσεις του στην COSMOTE ΤV αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα διάβασε καλά τον αντίπαλο, ενώ αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο κόσμος τον ανέδειξε MVP στην επίσημη κοινότητα της ομάδας στο Viber, τόνισε ότι αυτό του δίνει στήριξη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μήτογλου: Για το ματς: "Είχαμε ένα πλάνο σήμερα. Δουλέψαμε όσο γινόταν με τον κόουτς, γιατί ήταν μικρό το χρονικό διάστημα. Διαβάσαμε καλά τον αντίπαλο και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Για το ότι τον ανέδειξε MVP ο κόσμος: "Ευχαριστώ για τη στήριξη. Μου δίνει δύναμη. Εχω δουλέψει πολύ σκληρά γι’ αυτή τη συμμετοχή και να παίξω καλά, αν έπαιξα καλά. Ο κόσμος το κρίνει. Μου δίνει δύναμη να συνεχίσω".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ