ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Μητέρα Μιχάλη: "Ήθελα να κάτσω στη θέση του, πήγε να τους προστατέψει και τον μαχαίρωσαν"

Η μητέρα του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσούρη στις κερκίδες της OPAP Arena για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ντίναμο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League | Σάββατο 19 Αυγούστου 2023
Η μητέρα του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσούρη στις κερκίδες της OPAP Arena για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ντίναμο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League | Σάββατο 19 Αυγούστου 2023 ΚΛΟΝΤΙΑΝ ΛΑΤΟ/EUROKINISSI SPORTS

Η μητέρα του Μιχάλη Κατσούρη μίλησε στον Alpha για τη δυσάρεστη νύχτα που έμαθε ότι ο γιος της δεν είναι πια στη ζωή και ουσιαστικά στιγμάτισε τη ζωή της.

Η μητέρα του Μιχάλη Κατσούρη συγκλόνισε μιλώντας στον Alpha, μιλώντας για τον γιο της και το πώς βίωσε εκείνο το μοιραίο βράδι που δολοφονήθηκε.

Η άτυχη μητέρα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι στο ματς με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena ήθελε να καθίσει στη θέση του, ενώ εκείνο το βράδυ πήγε να τους προστατέψει, όμως τον μαχαίρωσαν.

"Δεν είχε μπλέξει πουθενά, απλά είχε αγάπη για την ΑΕΚ. Εκείνο το βράδυ το παιδί μου πήγε να κάνει καλό, πήγε να τους βοηθήσει και να τους προστατέψει και τον μαχαίρωσαν. Τον δολοφόνησαν. Το παιδί μου χάθηκε αλλά βοήθησε, προστάτεψε παιδιά. Την ώρα που έτρεχαν να σωθούν, το παιδί μου βλέπει κάποιον κάτω και γυρνάει. Την ώρα που σκύβει να τον τραβήξει...εκεί τον μαχαίρωσαν".

Έπειτα η μητέρα του Μιχάλη διερωτήθηκε για τις ευθύνες των αρχών: "Που είναι η αστυνομία, που είναι το κράτος; Όλα ανεξέλεγκτα, περάσανε μέσα και ήρθαν.. Αυτοί που φταίνε να πάνε στη δικαιοσύνη... Δεν ήταν ατύχημα...με τίποτα.. Και αυτοί που δεν μαχαίρωσαν δεν είναι αθώοι! Δεν έπρεπε να πατήσουν εδώ, είναι εγκληματίες αυτοί οι άνθρωποι".

Για το ότι έδωσε το "παρών" στο ματς με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ: "Ήθελα να κάτσω στη θέση του. Μου έδινε δύναμη. Έλεγα: "αγόρι μου για σένα φωνάζουν και για εσένα κάνανε όλα αυτά εδώ μέσα τα παιδιά".

TAGS ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ