ΑΕΚ

Μισελέν: "Εμπειρία ζωής η ΑΕΚ, αλλά δεν ήμουν χαρούμενος"

Ο Κλεμάν Μισελέν με τη φανέλα της ΑΕΚ στο ματς του ΠΑΟΚ
Ο Κλεμάν Μισελέν με τη φανέλα της ΑΕΚ στο ματς του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

​Ο Κλεμάν Μισελέν σε συνέντευξη που έδωσε σε γαλλικό Μέσο υποστήριξε πως όσο ήταν στην ΑΕΚ δεν ήταν χαρούμενος, εξηγώντας πως του έλειπε η χώρα και η οικογένειά του.

Ο Κλεμάν Μισελέν, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από την ΑΕΚ, στην Μπορντό, μίλησε στο γαλλικό Girondins de Bordeaux για τη σύντομη εμπειρία του στην Ελλάδα και την Ένωση, τονίζοντας πως πρόκειται για μία εμπειρία ζωής.

Μεταξύ άλλων ο 25χρονος Γάλλος ακραίος αμυντικός υποστήριξε ότι δεν ήταν χαρούμενος στους κιτρινόμαυρους.

"Η ΑΕΚ ήταν μια εμπειρία ζωής, όπου έμαθα πολλά πράγματα εκτός γηπέδου, ας πούμε, γιατί δεν ήμουν πολύ χαρούμενος ούτε με το ποδόσφαιρο. Μετά ήμουν μακριά από την οικογένειά μου, έφυγα από τη ζώνη άνεσής μου, έπρεπε να μάθω μια νέα γλώσσα, να δω πώς είναι να παίζεις στο εξωτερικό.

Πάνω απ' όλα έμαθα και κατάλαβα τι χρειαζόμουν. Τώρα ξέρω πώς είναι να είσαι μόνος σου, όταν δεν μιλάς τη γλώσσα, όταν πρέπει να προσαρμοστείς σε ένα νέο πρωτάθλημα, σε μια νέα ζωή.

Είναι περισσότερο μια υπέροχη εμπειρία ζωής, αλλά μετά ήθελα να επιστρέψω στη Γαλλία από επαγγελματικής άποψης, για τις υποδομές, το σκηνικό… Μου έλειψαν όλα αυτά, αυτό έλειπε στην Ελλάδα για να ανθίσω. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα".

Θυμίζουμε ότι στη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει προβλεφθεί και υποχρέωση αγοράς, αν ο Γάλλος ακραίος αμυντικός καταγράψει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών με τους Γάλλους, οι οποίοι τη φετινή σεζόν αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.

Την περσινή σεζόν ο Μισελέν αγωνίστηκε με την ΑΕΚ 24 φορές, έχοντας απολογισμό δύο ασίστ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ