ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιραλάς: "Αποφασισμένοι για το πρωτάθλημα"

Μιραλάς: "Αποφασισμένοι για το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Την αποθέωση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού γνώρισε ο Κέβιν Μιραλάς, που βρέθηκε στην κοπή της πίτας της Θύρας 7 Μοσχάτου. "Θα κάνουμε τα πάντα για να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα", τόνισε ο Βέλγος.

Η Θύρα 7 Μοσχάτου πραγματοποίησε την Παρασκευή (2/3) την κοπή της πίτας της και στην εκδήλωση δήλωσε "παρών" ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος -όπως ήταν αναμενόμενο- γνώρισε στιγμές λατρείας και αποθέωσης από τους φίλους του Ολυμπιακού .

Πάντα μου αρέσει να βρίσκονται κοντά στους φίλους του Ολυμπιακού. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την θερμή υποδοχή που μου ετοιμάσατε.

Ήταν κάτι που άρεσε πολύ", δήλωσε αρχικά ο πρώτος σκόρερ των "ερυθρολεύκων" στη φετινή Superleague (13 γκολ), για να προσθέσει κατόπιν αναφορικά με τη μάχη του τίτλου:

Να ξέρετε πως εμείς οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι για να πάρουμε το πρωτάθλημα και θα κάνουμε τα πάντα για να το κατακτήσουμε ξανά .

Αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι πως ο Βέλγος στράικερ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος ενώ δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες και να υπογράφει αυτόγραφη για να ικανοποιήσει τους φίλους των Πειραιωτών που βρέθηκαν στην εκδήλωση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ