ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μήνυμα στήριξης Λαπόρτα σε Τσάβι: "Είμαστε περήφανοι που τον έχουμε προπονητή"

Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές
Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές © 2023 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα είναι υποστηρικτική απέναντι στον Τσάβι, με τον Τζουάν Λαπόρτα να τονίζει πως η ομάδα είναι περήφανη που τον έχει στον πάγκο της.

Πρόσφατα ο Τσάβι επέκρινε τις εμφανίσεις της Μπαρτσελόνα μετά την ήττα από τη Σαχτάρ με 1-0, με τους Καταλανούς εν συνεχεία να επιστρέφουν στις νίκες με ανατροπή κόντρα στην Αλαβές και χάρη στον λυτρωτή Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Ο Καταλανός τεχνικός υποστήριξε ότι οι παίκτες του κάνουν λάθη από την άμυνα μέχρι την επίθεση, ενώ αναφέρθηκε και στον αντίκτυπο που έχει η αρνητική κριτική του Τύπου στους παίκτες του.

Παρόλα αυτά, ο Τζουάν Λαπόρτα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Spotify Καμπ Νόου, εξέφρασε την πλήρη στήριξη του συλλόγου στον Τσάβι, που αν και υπήρξαν αρνητικά αποτελέσματα θεωρεί πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη θέση.

"Είμαστε καλά, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε σε καλή θέση στο Champions League και στη La Liga. Θέλω να το κάνω πολύ σαφές, όπως το έκαναν ο Ντέκο κι οι διευθυντές του διοικητικού συμβουλίου μου: στεκόμαστε απόλυτα στο πλευρό του προπονητή μας και είμαστε περήφανοι που έχουμε τον Τσάβι προπονητή τόσο για την επαγγελματική όσο και για την ανθρώπινη ποιότητα του.

Εδώ είμαστε μια ομάδα. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ σημαντικό να είμαστε μαζί. Τώρα είναι μία περίοδος με τραυματίες", είπε ο Λαπόρτα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΤΣΑΒΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ