ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μήνυμα Κωστένογλου για τις ανανεώσεις

ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2008)<br>
PANIONIOS - ASTERAS TRIPOLIS (CUP 2008)
Νίκος Κωστένογλου INTIME SPORTS

Μήνυμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας που σκέφτονται να αποχωρήσουν από τον Αστέρα, έστειλε ο Νίκος Κωστένογλου

Ο τεχνικός των Αρκάδων αναφερόμενος πιο χαρακτηριστικά στον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν, είπε:"Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι, ο καθένας στις αρμοδιότητές που έχει. Ήδη έχω μιλήσει με τους δύο μεγαλοιδιοκτήτες της ομάδας και βρισκόμαστε στις πρώτες συζητήσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές.
Θεωρώ πώς ο Αστέρας είναι μία αξιόλογη ομάδα, έχει μία διοίκηση αξιόπιστη και νομίζω πώς οι ποδοσφαιριστές έχουν την δυνατότητα να εκπληρώσουν κάποιες από τις φιλοδοξίες τους με αυτή την ομάδα. Νομίζω πώς πρέπει να σκεφτούν πολύ οι παίκτες για το αν θέλουν να φύγουν από τον Αστέρα.

Θα γίνουν συγκεκριμένες προτάσεις, θα υπάρχει κάποιος περιορισμένος χρόνος για να απαντήσουν οι ποδοσφαιριστές, προκειμένου να κάνουμε τον προγραμματισμό μας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Αν συμβεί κάτι άλλο και κάποιοι παίκτες δεν επιθυμούν την παραμονή τους στην ομάδα, τότε είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάξουμε μπροστά".

Εξάλλου για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ανέφερε:"Αυτή την στιγμή έχει χρησιμοποιηθεί ήδη ένας νεαρός ποδοσφαιριστής ως βασικός και ίσως ξαναγίνει την Κυριακή το ίδιο.

Δεν είμαι ακόμα σίγουρος. Με τον ΠΑΟΚ δεν θα δοθούν πολλές ευκαιρίες σε νεαρούς, γιατί αποτελεί και ένα παιχνίδι προετοιμασίας για τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί στο ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσουμε. Στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος με Ηρακλή και Πανιώνιο θα δώσουμε σαφώς περισσότερες ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές".

Τέλος για την καλύτερη και την χειρότερη στιγμή του στον Αστέρα, δήλωσε:"Η πρώτη εντός έδρας ήττα που ήρθε στην Τρίπολη με τον Ηρακλή ήταν σίγουρα η χειρότερη στιγμή με τον Αστέρα. Νομίζω πώς η ομάδα δεν άξιζε να χάσει. Σε εκείνο το διάστημα κάναμε ακόμα τρεις συνεχόμενες ήττες. Πραγματικά ήταν μία δύσκολη στιγμή.

Από το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο, η ομάδα άρχισε να παίζει καλύτερο και ποιοτικότερο ποδόσφαιρο, να φέρνει καλύτερα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Προσωπικά έχω μεγαλύτερες βλέψεις για τον Αστέρα, αλλά πρέπει να πάμε βήμα-βήμα.

Είναι δύσκολη η επόμενη χρονιά όταν κάνεις προγραμματισμό. Είμαι σίγουρος πώς θα δουλέψουμε σωστά και συγκροτημένα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές μας. Για να μπουν όλοι σε ένα ομαδικό πνεύμα, χρειάζεται χρόνος.

Η καλύτερη στιγμή ήταν στο παιχνίδι με τον Άρη, όπου συνδυάσαμε καλό ποδόσφαιρο με ευρύ σκορ, όπου φάνηκε πώς η ομάδα θα σωθεί, ενώ με τον Εργοτέλη και τη νίκη εκτός έδρας στο Ηράκλειο εξασφαλίσαμε σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή μας (μαθηματικά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό).

*Tο Σάββατο το απόγευμα (6 μ.μ.) θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, ενώ αμέσως μετά ο Νίκος Κωστένογλου θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας.

Το προπονητικό τιμ του Αστέρα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα για το παιχνίδι αυτό, ενώ κατά την διάρκεια της προπόνησης την Παρασκευή, ο Νίκος Κωστένογλου έδωσε έμφαση σε θέματα τακτικής.


















TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ