ΙΩΝΙΚΟΣ

"Μήνυμα" Κανελλάκη

"Μήνυμα" Κανελλάκη
Κανελλάκης

Ξεκάθαρο μήνυμα του Χρήστου Κανελλάκη προς τους ποδοσφαιριστές του Ιωνικού

Συγκεκριμένα ο κ. Κανελλάκης έκανε τη Δευτέρα (6/11) την ακόλουθη δήλωση, στην οποία τονίζει πως ο Ιωνικός σύντομα θα ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου:

" Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα η χρονιά για τον Ιωνικό ξεκινά πάλι από την αρχή και συγκεκριμένα από τον αγώνα με τον Πανιώνιο, στον οποίο η ομάδα θα παραταχθεί με νέο προπονητή. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να επικρατήσει ψυχραιμία και ηρεμία και να προσπαθήσουμε όλοι, ο κάθε ένας από το δικό του μετερίζι, έτσι ώστε να βοηθήσουμε να ξεπεραστεί η κρίση.

Η ΠΑΕ θέλει να είναι ξεκάθαρη προς όλους τους εμπλεκόμενους στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τονίζοντας ότι η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι πολύ κοντά και ασφαλώς ο Ιωνικός θα αποκτήσει ποδοσφαιριστές ικανούς να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Όλες οι κινήσεις θα γίνουν μετά από εισήγηση του νέου προπονητή, ο οποίος θα αποφασίσει και για το έμψυχο υλικό και το ρόστερ που θα έχει στη διάθεσή του.

Όσοι από τους υπάρχοντες παίκτες δεν θα είναι στα πλάνα του προπονητή θα πληρωθούν κανονικά, αλλά θα παρακολουθούν τους αγώνες από την εξέδρα. Δεν θα υπάρξει η παραμικρή ανοχή και ο κάθε ένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Η διοίκηση είναι απολύτως εντάξει στις υποχρεώσεις της προς όλους, οι φίλαθλοι συμπαραστέκονται φέτος περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αλλά ποδόσφαιρο, δεν παίζει ούτε η διοίκηση, ούτε οι φίλαθλοι.

Στον αγωνιστικό χώρο βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές και αυτοί πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζει να ανήκουν στην οικογένεια του Ιωνικού. Από το ματς με τον Πανιώνιο, ξεκινάμε από την αρχή με νέο προπονητή και θέλω να πιστεύω με αποφασιστικότητα, πάθος και πάνω απ' όλα ενωμένοι σα γροθιά. Στο πλαίσιο αυτό μέσα στην εβδομάδα η ΠΑΕ θα συναντηθεί με τους οργανωμένους οπαδούς προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί αλλάξουμε την τωρινή εικόνα της ομάδας. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς και όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε τη μάχη





".

Πρόστιμο σε Μπαλαφούτη
Παράλληλα, η διοίκηση της ΠΑΕ τιμώρησε με πρόστιμο 2.000 ευρώ τον τερματοφύλακα Κώστα Μπαλαφούτη για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, καθώς αρνήθηκε να εκτελέσει τις εντολές του γυμναστή της ομάδας και υπηρεσιακού προπονητή, Άλεξ Κάσερες.

Τέλος, οι παίκτες του Ιωνικού προπονήθηκαν σήμερα το πρωί, κάτι που θα κάνουν και αύριο, αλλά και μεθαύριο στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τον αγώνα κυπέλλου με τον Αγροτικό Αστέρα, που θα γίνει την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Το ευχάριστο για το τεχνικό επιτελείο του Ιωνικού είναι ότι από σήμερα μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα ο Γιώργος Πουλόπουλος, ο οποίος αποθεραπεύτηκε πλήρως.






TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ