ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μίνι οπλοστάσιο σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ

Μίνι οπλοστάσιο σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ

Η ελληνική Αστυνομία βρήκε ένα μίνι οπλοστάσιο σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αθήνα σε έλεγχο που έκανε το πρωί του Σαββάτου.

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του τελικού Κυπέλλου η ελληνική Αστυνομία κάνει εντατικούς ελέγχους σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών.

Σε έναν από αυτούς βρήκε αρκετά αντικείμενα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε συμπλοκές.

"Σήμερα (26.04.2014) το πρωί, διενεργήθηκε έρευνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, στα γραφεία Συνδέσμου Φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ. επί της οδού Πειραιώς 4, στο κέντρο της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στους εσωτερικούς χώρους των γραφείων, στο κλιμακοστάσιο και σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας :

δεκαπέντε (15) βεγγαλικά

τρεις (3) μεταλλικές ράβδοι, εκ των οποίων οι δύο πτυσσόμενες

τέσσερα (4) διάφανα πλαστικά μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό

δύο (2) μαχαίρια, εκ των οποίων το ένα πτυσσόμενο

μπαστούνι μπέιζμπολ και πτυσσόμενο νουντσάκου.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία δύο ημεδαποί, ηλικίας 33 και 37 ετών – υπεύθυνοι των γραφείων, οι οποίοι θα μεταχθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα".

Εσείς μπορείτε να δείτε την πορεία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ σε βίντεο από την Θεσσαλονίκη στο ΟΑΚΑ, το pre-game του τελικού σε videos και φυσικά την πομπή των οπαδών του ΠΑΟΚ μέσα από φωτογραφίες.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ