PREMIER LEAGUE

Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ: Τρία γκολ σε ένα ημίχρονο για τους Reds

Ο Τακούμι Μιναμίνο πανηγυρίζει το γκολ του στο Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ για την Premier League στις 19 Δεκεμβρίου του 2020.
Ο Τακούμι Μιναμίνο πανηγυρίζει το γκολ του στο Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ CLIVE ROSE/POOL VIA AP

H Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας μόλις στο 3ο λεπτό με τον Τακούμι Μιναμίνο να γράφει το 0-1. Στο 36' οι Reds πέτυχαν δεύτερο γκολ με τον Μανέ, ενώ το 0-3 διαμόρφωσε ο Φιρμίνο στο 44'.

Η Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας με το καλημέρα. Σκόρερ του τέρματος των reds ήταν ο Τακούμι Μιναμίνο στο 3ο λεπτό.

Ο Μανέ είχε πλάτη στο τέρμα και με ωραίο τρόπο τροφοδότησε τον 25χρονο Ιάπωνα, ο οποίος απέφυγε τον αντίπαλό του και με διαγώνιο δεξί σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Γκουάιτα.

Στο 36' η Λίβερπουλ έκανε το 2-0. Ο Φιρμίνο έβγαλε την κάθετη πάσα, ο Μανέ έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή και με δεξί δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν σταμάτησε εκεί και πριν από το ημίχρονο πέτυχε ακόμη ένα τέρμα. Στο 44ο λεπτό σε μία αντεπίθεση, ο Ρόμπερτσον έβγαλε σέντρα στην καρδιά της άμυνας της Πάλας και ο Φιρμίνο κατέβασε εξαιρετικά τη μπάλα, για να σκοράρει με αριστερό πλασέ.

TAGS PREMIER LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ