ΠΑΟΚ

"Μιλούν καιρό Χένινγκ και Ρέμπε"

"Μιλούν καιρό Χένινγκ και Ρέμπε"
Ο Όλαφ Ρέμπε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε EUROKINISSI

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, ο Όλαφ Ρέμπε συζητάει καιρό με τον αθλητικό διευθυντή της Νυρεμβέργης, Ντίτερ Χένινγκ για να αναλάβει πόστο στην ομάδα.

Ο Όλαφ Ρέμπε βρίσκεται εδώ και εβδομάδες σε συζητήσεις με τον αθλητικό διευθυντή της Νυρεμβέργης Ντίτερ Χένινγκ για να αναλάβει πόστο στην γερμανική ομάδα αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, οι δυο τους έχουν συνυπάρξει στην Βόλφσμπουργκ την εποχή που οι Λύκοι κατέκτησαν τα τελευταία τρόπαια του και συνδέονται με φιλία. Έτσι συζητούν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν και πάλι σε διοικητικό επίπεδο στην Νυρεμβέργη και μάλιστα οι συζητήσεις τους έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό.

Οι Γερμανοί αναφέρουν επίσης ότι στη μέχρι τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ ο Ρέμπε είχε να διαχειριστεί κρίσεις όπως η αποχώρηση του Αμπέλ Φερέιρα, αλλά και του Γιάννη Αμανατίδη από την Τούμπα και τονίζουν ότι μπορεί να υπάρχουν και προσωπικοί λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν τον συμπατριώτη του στην έξοδο από την Τούμπα.

Και αυτοί έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι η σύντροφος του δεν τον ακολούθησε στην Ελλάδα αλλά παραμένει στη Γερμανία. Όπως και να έχει το συμβόλαιο του Όλαφ Ρέμπε με τον ΠΑΟΚ ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να αποτελεί σοβαρό εμπόδιο για επιστρέψει στην πατρίδα του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ