ΑΕΚ

Μιλόγεβιτς: "Είδα αυτά που ήθελα, βήμα βήμα θα φτιάξουμε καλή ομάδα"

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο φιλικό της ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο φιλικό της ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Απόλλωνα Λεμεσού δήλωσε πως είδε αυτά που ήθελε στο παιχνίδι, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως θα χτιστεί μία καλή ομάδα.

Η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα Λεμεσού σε φιλική αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης σε δηλώσεις του στην Cosmote ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς τόνισε πως αυτό που ήθελε να δει απ' το παιχνίδι το είδε. Αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Europa Conference League, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα χτιστεί καλή ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιλόγεβιτς

Για το ματς: "Αυτά που ήθελα να δω το είδα. Μπορώ να πω ότι έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά αυτές τις ημέρες. Με ενδιαφέρει να δω τα τρεξίματα και κάποια στοιχεία που κάνουμε στην προπόνηση. Δεν είμαστε έτοιμοι και είναι καλό που δεν είμαστε τώρα έτοιμοι. Έχουμε σημαντικό παιχνίδι σε μία εβδομάδα. Και το φιλικό και όποιο ματς κι αν είναι όταν φοράς τη φανέλα της ΑΕΚ πρέπει να το βλέπεις σαν επίσημο. Αυτό λέω και στα παιδιά".

Για το πρώτο γκολ: "Κάποια στοιχεία επιμένω. Κάποια βγήκαν, κάποια όχι. Δουλεύουμε στην αυτοπεποίθηση. Να πιστεύουν. Είναι καλοί παίκτες και βήμα βήμα πιστεύω θα φτιάξουμε καλή ομάδα".

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ