ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Milliyet: "Παίρνει ελεύθερο το καλοκαίρι τον Λάριν ο Ολυμπιακός"

Ο Κάιλ Λάριν πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μπεσίκτας
Ο Κάιλ Λάριν πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μπεσίκτας AP PHOTO

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Ολυμπιακός συζητά με τον ατζέντη του Κάιλ Λάριν της Μπεσίκτας και οι δύο πλευρές φέρεται να φτάσουν σε συμφωνία μέσα στη σεζόν για να μεταγραφεί ο παίκτης τη νέα σεζόν στους ερυθρόλευκους.

Οι Τούρκοι εμπλέκουν σε μεταγραφικά σενάρια τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, η Milliyet έγραψε την Κυριακή (28/11) πως οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Κάιλ Λαρίν που ανήκει στην Μπεσίκτας. Μάλιστα, η Fotomac τη Δευτέρα (29/11) αναφέρεται στην ίδια υπόθεση.

Πιο αναλυτικά, το συμβόλαιο του 26χρονου Καναδού εξτρέμ λήγει το καλοκαίρι του 2022, έτσι μπορεί από τον Ιανουάριο να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει. Ο ατζέντης του έκατσε στο τραπέζι τον διαπραγματεύσεων με την Μπεσίκτας και απαίτησε για τον πελάτη του όσα χρήματα λαμβάνει ο Γκεζάλ, δηλαδή 2,25 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο οι διοίκηση των αετών δεν έκανε το αίτημα δεκτό.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο ατζέντης του Λάριν συζητάει με τον Ολυμπιακό και φέρεται οι δύο πλευρές να φτάσουν σε συμφωνία στα μέσα της σεζόν. Έτσι, όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, από την επόμενη σεζόν ο παίκτης θα μεταγραφεί στον Ολυμπιακό.

Ο Λάριν φαίνεται να είναι επίσης στο στόχαστρο αγγλικών ομάδων, όπως η Νιούκαστλ, η Γουέστ Χαμ και η Γουότφορντ, αλλά και άλλων ρωσικών κλαμπ. Ο Καναδός εξτρέμ τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει πέντε γκολ και έχει μοιράσει μία ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ