ΚΑΣΕΤΑ GATE

Μίλησε με Δαλούκα ο Πατέρας

Μίλησε με Δαλούκα ο Πατέρας
Πατέρας INTIME SPORTS

Όπως αποκαλύπτει εφημερίδα το πρωί της Πέμπτης ο Νικόλας Πατέρας παραδέχθηκε στον εισαγγελέα πως επικοινώνησε με τον Γιώργο Δαλούκα πριν και μετά τον αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό.

Μία σημαντική είδηση βγήκε στο φως της δημοσιότητας την Πέμπτη για την πολύκροτη υπόθεση του Kaseta Gate, σύμφωνα με την οποία ο Νικόλας Πατέρας παραδέχθηκε πως μίλησε με τον Γιώργο Δαλούκα πριν και μετά το ματς των πράσινων με τον Άρη.

Αυτό όπως καταλαβαίνετε, αν ισχύει, αλλάζει τα δεδομένα και πλέον δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των εμπλεκομένων.

Σύμφωνα με την SportDay λοιπόν πηγή μέσα από την εισαγγελία αποκάλυψε πως ο Νικόλας Πατέρας στην κατάθεση του στον κ. Σιμιτζόγλου παραδέχθηκε πως τηλεφώνησε πριν και μετά τον αγώνα με τον Άρη στον Γιώργο Δαλούκα.

Την πρώτη φορά για να βεβαιωθεί πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στον αγώνα και τη δεύτερη για να τον επιπλήξει για την κακή διαιτησία που ήταν 70% υπέρ του Άρη.

Αν ισχύει τελικά αυτό, τότε ο Αχιλλέας Μπέος θα δικαιωθεί, ηθικά έστω, και πλέον θα πρέπει να περιμένουμε με αγωνία τη θα συμβεί στην υπόθεση που όπως φαίνεται έχει ακόμα πολύ ψωμί.

Εσείς μπορείτε να δείτε όλο το χρονικό του Κασέτα gate στο Sport24.gr

TAGS ΚΑΣΕΤΑ GATE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ