ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Μίλερ: "Η Γερμανία πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα της Ρεάλ"

Ο Τόμας Μίλερ στο Ουγγαρία - Αγγλία
Ο Τόμας Μίλερ στο Ουγγαρία - Αγγλία © 2022 MICHAEL SOHN / AP IMAGES

Μετά την ισοπαλία της Γερμανίας με την Αγγλία, ο Τόμας Μίλερ τόνισε ότι η Ρεάλ μπορεί να λειτουργήσει ως παράδειγμα για την εθνική ομάδα ενόψει του Μουντιάλ του Κατάρ, τονίζοντας ότι πρέπει να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους και να συνεχίσουν.

Η Γερμανία βρέθηκε να προηγείται στο Γουέμπλεϊ το βράδυ της Δευτέρας (26/9) με 2-0 απέναντι στην Αγγλία, ωστόσο λίγο έλειψε να χάσουν το παιχνίδι, με τα "τρία λιοντάρια" να φτάνουν στην ανατροπή μέσα σε 12'. Το γκολ του Χάβερτς όμως, στο 87' χάρισε την ισοπαλία στην ομάδα του.

Μετά το φινάλε του αγώνα ο Τόμας Μίλερ τόνισε πως η Γερμανία οφείλει να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ και να ακολουθήσει το παράδειγμα της Ρεάλ.

"Ίσως η Ρεάλ είναι παράδειγμα για εμάς. Έχω παίξει για πολλούς προπονητές, συμπεριλαμβανομένου του Κάρλο Αντσελότι, που έχει κερδίσει τα περισσότερα τρόπαια.

Όταν τα πράγματα που δεν πάνε καλά, το θέμα είναι να σηκωθείς ξανά και να διατηρήσεις την αυτοπεποίθησή σου. Καλά θα ήταν να το ακολουθήσουμε", δήλωσε ο Μίλερ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ