ΜΠΑΓΕΡΝ

Μίλερ για Χρυσή Μπάλα: "Δεν έμεινα έκπληκτος από το αποτέλεσμα, το άξιζε περισσότερο ο Λεβαντόβσκι"

Η ανάρτηση του Τόμας Μίλερ
Ο Τόμας Μίλερ στην αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Ατλέτικο © 2021 MATTHIA SCHRADER / POOL AP / AP IMAGES

Ο Τόμας Μίλερ με ανάρτησή του στο LinkedIn ξεσπάθωσε κατά της ψηφοφορίας για τη Χρυσή Μπάλα, καθώς θεωρεί άδικο ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κατετάγη δεύτερος, παραλληλίζοντάς το με ότι συνέβη με τον Φρανκ Ριμπερί το 2013. Παράλληλα τόνισε ότι το γερμανικό ποδόσφαιρο πρέπει να επιστρέψει στις διεθνείς επιτυχίες για να αναγνωριστεί παγκοσμίως, δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι αναδείχθηκε δεύτερος στην ψηφοφορία για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, με τον Μέσι να την κατακτά για έβδομη φορά στην καριέρα του, κάτι που προκάλεσε οργή στον Γερμανικό Τύπο, αλλά και τους εκπροσώπους του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Ο Τόμας Μίλερ, συμπαίκτης του Πολωνού φορ στην Μπάγερν Μονάχου, με ανάρτησή του στο LinkedIn εξέφρασε την αντίθεσή του στα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, υπενθυμίζοντας την αδικία (κατ' αυτόν) που έγινε με τον Ριμπέρι το 2013 και δίνοντας ωστόσο το σύνθημα για αντεπίθεση, με πρώτο παιχνίδι απ' όλα το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Μπαρτσελόνα, στο οποίο οι Βαυαροί δεν έχουν κανένα βαθμολογικό κίνητρο, καθώς έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση.

"Από βαυαρική, πολωνική αλλά και από γερμανική άποψη, η παρουσίαση της Χρυσής Μπάλας χθες το απόγευμα ήταν σίγουρα μια απογοήτευση. Για κάποιους έστω και λίγο περισσότερο.

Αν και είμαι στη δουλειά για λίγο περισσότερο και επομένως δεν ήμουν πραγματικά έκπληκτος με το αποτέλεσμα (ήταν παρόμοιο με τον Φρανκ Ριμπέρι το 2013), το όλο πράγμα σχημάτισε ή ενίσχυσε μια σκέψη μέσα μου.

Έχουμε σπουδαίους παίκτες στην Bundesliga και δεν πρέπει να μας κρύβουμε. Ωστόσο, περαιτέρω διεθνείς επιτυχίες είναι απαραίτητες για την παγκόσμια αναγνώριση. Αυτό είναι επίσης ένα τεράστιο κίνητρο για μένα να βάλω τα πάντα στην ισορροπία για να φέρω το Champions League πίσω στο Μόναχο και να δείξω στον κόσμο του ποδοσφαίρου τι συμβαίνει.

Και πάνω από όλα, τι έχει να προσφέρει το γερμανικό ποδόσφαιρο. Έχουμε την επόμενη ευκαιρία να το κάνουμε την επόμενη Τετάρτη στον αγώνα του Champions League με την Μπαρτσελόνα. Ας το αντιμετωπίσουμε!

ΥΓ: Με τον Λιονέλ Μέσι, οι εκλογές ήταν ίσως το καλύτερο ατομικιστικό που έχει δημιουργήσει ποτέ το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια λοιπόν στον Lionel για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, ακόμα κι αν πιστεύω ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι θα το άξιζε περισσότερο αυτή τη φορά. Τι εννοείτε όλοι;", ανέφερε ο 32χρονος Γερμανός μεσοεπιθετικός στο ποστάρισμά του.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ