ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Ματέους: "Με όλο τον σεβασμό στον Μέσι, κανένας δεν άξιζε τη Χρυσή Μπάλα όσο ο Λεβαντόβσκι"

Ο Λόταρ Ματεόυς
Ο Λόταρ Ματεόυς © 2021 RAFIQ MAQBOOL / AP IMAGES

Ο Λόταρ Ματέους θεωρεί ότι κανένας ποδοσφαιριστής δεν άξιζε τη Χρυσή Μπάλα όσο ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, σχολιάζοντας την κατάκτηση του συγκεκριμένου θεσμού από τον Μέσι στο Sky Germany.

Ο Λόταρ Ματέους σχολίασε στο Sky Germany, όπου έχει αναλάβει ρόλο σχολιαστή στο τηλεοπτικό δίκτυο, θεωρεί ότι ο Μέσι (και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές) δεν άξιζαν τη Χρυσή Μπάλα, όσο ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι. Ο Γερμάνος πρώην παίκτης της Μπάγερν είχε κατακτήσει τον σχετικό θεσμό το 1990.

"Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τίποτα πια. Με όλο τον σεβασμό στον Μέσι και στους άλλους σπουδαίους παίκτες που αναφέρονται, κανένας δεν το άξιζε όσο ο Λεβαντόβσκι", δήλωσε ο Ματέους στο Sky Germany.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πολωνός φορ της Μπάγερν Μονάχου την περσινή σεζόν πέτυχε 41 γκολ στη Bundesliga, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ, ενώ τη φετινή σεζόν έως τώρα έχει 14 γκολ στο πρωτάθλημα και εννιά γκολ στο Champions League.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.


TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ