Γ' ΕΘΝΙΚΗ

"Μιλάω με τον Κούπερ"

"Μιλάω με τον Κούπερ"
Κούπερ

Την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Γαλανός στο περιθώριο της προπόνησης του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της προπόνησης του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ο Γιώργος Γαλανός εξέφρασε την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Μιλάω με τον Κούπερ, αλλά και ένα ακόμα όνομα μεγαλύτερο από τον Αργεντίνο και ελπίζω σύντομα να έχει κλείσει το θέμα».

Το παρών στη σημερινή προπόνηση, την πρώτη χωρίς τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, έδωσαν εκτός του Γιώργου Γαλανού και ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης για να ενημερώσουν για την παρουσία του υπηρεσιακού δίδυμου (Μπουγιουκλής και Σίτσας) και για όσα αφορούνε το τμήμα.

«Υπάρχει αλλαγή σελίδας στο θέμα του προπονητή, προχωράμε όλοι μαζί. Εμείς θα είμαστε εδώ στο πλευρό σας. Ό,τι χρειαστείτε εμείς θα είμαστε κοντά σας, με ένα και μοναδικό στόχο, να πετύχουμε την άνοδο. Αυτή είναι η υποχρέωση όλων μας», είπανε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ