ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Θετικός στον κορονοϊό ο Ζιρού, επέστρεψε στη δράση ο Ιμπραχίμοβιτς

Ο Ολιβιέ Ζιρού με τη φανέλα της Μίλαν σε αγώνα του ιταλικού πρωταθλήματος κόντρα στην Κάλιαρι | 29 Αυγούστου 2021
Ο Ολιβιέ Ζιρού με τη φανέλα της Μίλαν σε αγώνα του ιταλικού πρωταθλήματος κόντρα στην Κάλιαρι | 29 Αυγούστου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η Μίλαν γνωστοποίησε πως ο Ολιβιέ Ζιρού μπήκε σε καθεστώς αυτοαπομόνωσης καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, με τα ευχάριστα νέα να έρχονται ωστόσο από το μέτωπο του Ιμπραχίμοβιτς που επέστρεψε στη δράση μετά τον τραυματισμό του.

Ο Ολιβιέ Ζιρού μπήκε "ζεστός" στη νέα Serie A σκοράροντας δις με τη φανέλα της Μίλαν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής απέναντι στην Κάλιαρι (τα πρώτα επίσημα με την ροσονέρα φανέλα για τον Γάλλο που είχε βρει δύο φορές και το δρόμο προς τα δίχτυα στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό), ωστόσο θα χρειαστεί να μείνει το προσεχές διάστημα στα πιτ.

Αιτία ο κορονοϊός που χτύπησε την πόρτα στον έμπειρο φορ, με τον μιλανέζικο σύλλογο να κάνει γνωστό μέσω ανακοίνωσης ότι ναι μεν ο παίκτης είναι καλά και δεν είχε κάποια επαφή με συμπαίκτη του μετά από το ματς με τους Σαρδηνούς αλλά θα χρειαστεί να μπει σε καραντίνα.

Το παρήγορο για τον Στέφανο Πιόλι είναι φυσικά πως δεν έχει το προσεχές Σαββατοκύριακο ματς για το πρωτάθλημα αφού υπάρχει παράθυρο για τα ματς των εθνικών ομάδων (για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022), με τον Ζιρού να έχει πιθανότητες να είναι έτοιμος ενόψει του παιχνιδιού της 3ης αγωνιστικής με την Λάτσιο.

Σε αυτό το ματς είναι πολύ πιθανό να έχει στη διάθεσή του και το έτερο βαρύ πυροβολικο των ροσονέρι, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος μετά από την εγχείριση που έκανε στο γόνατο στις 18 Ιουνίου, φαντάζει πλέον πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή.

Στο τελευταίο οικογενειακό διπλό της Μίλαν, ο Σουηδός στράικερ έγραψε 2 γκολ και 1 ασίστ δείχνοντας πως είναι σε καλή κατάσταση και σύμφωνα μάλιστα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, έχει ως στόχο να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του στο ματς πρωταθλήματος της 12ης Σεπτεμβρίου κόντρα στην Λάτσιο και στην πρεμιέρα του Champions League στις 15 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Λίβερπουλ.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ