ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Τα χαμόγελα του Ντοναρούμα μετά την τριάρα από την Λάτσιο έφεραν την οργή των οπαδών

Μίλαν: Τα χαμόγελα του Ντοναρούμα μετά την τριάρα από την Λάτσιο έφεραν την οργή των οπαδών
PRINT SCREEN TV

Μετά τη βαριά ήττα με 3-0 από την Λάτσιο ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα πιάστηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες να συνομιλεί χαμογελαστός με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Μίλαν, Πέπε Ρέινα, γεγονός που προκάλεσε σεισμο στα social media (VIDEO).

H συντριβή της Μίλαν με 3-0 από την Λάτσιο στο "Ολίμπικο" το βράδυ της Δευτέρας είχε πολλούς αρνητικούς πρωταγωνιστές από την πλευρά της ομάδας του Στέφανο Πιόλι (ισόβαθμεί πλέον στην 3η θέση με Γιουβέντους και Νάπολι) και οι οπαδοί των ροσονέρι έψαχναν κάποιον να ξεσπάσουν για τα άσχημα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα.

Δεν χρειάστηκε πάντως να ψάξουν ιδιαίτερα καθώς ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα τούς προσέφερε τον εαυτό του στο... πιάτο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά το φινάλε της αναμέτρησης θέλησε να ανταλλάξει φανέλες με τον ομόλογό του της Λάτσιο και πρώην συμπαίκτη του στην Μίλαν, Πέπε Ρέινα, με τις τηλεοπτικές κάμερες να καταγράφουν τον χαμογελαστό "Τζίτζο" και το αίμα των φίλων των διαβόλων να ανεβαίνει στο κεφάλι.

Τα social media έγιναν για μία ακόμα φορά ως κυτίο παραπόνων για έναν παίκτη, με τους τιφόζι της Μίλαν να ξεσπούν κατά του Ντοναρούμα όχι μόνο για τα τρία γκολ και τα "γελάκια" με τον Ρέινα αλλά και για το ότι καθυστερεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Μίλαν, κρατώντας έτσι ζωντανή στο παιχνίδι και την Γιουβέντους.

"Δεν είναι εύκολες ημέρες αλλά θα βγούμε από αυτές συνεχίζοντας να δουλεύουμε, να παλεύουμε και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Forza Milan", έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram o Ντοναρούμα, για να ακολουθήσει νέα ομοβροντία από αρνητικά σχόλια εις βάρος του από εξαγριωμένους οπαδούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Print Screen Youtube

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΛΑΤΣΙΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ