ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Συμφώνησε με Πιόλι για άλλα δύο χρόνια, την Παρασκευή μπαίνουν οι υπογραφές

Ο Στέφανο Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν σε αναμέτρηση κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League | 24 Νοεμβρίου 2021
Ο Στέφανο Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν σε αναμέτρηση κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League | 24 Νοεμβρίου 2021 @2021 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η Μίλαν ήρθε σε συμφωνία με τον Στέφανο Πιόλι για να υπογράψουν νέο συμβόλαιο που θα έχει ισχύ μέχρι και το 2024, με την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας να αναμένεται την Παρασκευή (26/11).

Ο Στέφανο Πιόλι καθοδηγεί εξαιρετικά την Μίλαν την τελευταία διετία που βρίσκεται στο τιμόνι της και μετράει πλέον αντίστροφα για να εξαργυρώσει τους κόπους του μέσω ενός νέου συμβολαίου (το υπάρχον λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο).

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία που θα τους κρατήσει δεμένους τουλάχιστον μέχρι το 2023 ενώ θα υπάρχει οψιόν επέκτασης της συνεργασίας για έναν ακόμα χρόνο, ώστε ο έμπειρος προπονητής να παραμείνει κάτοικος Σαν Σίρο μέχρι το 2024.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως βάσει της νέας συμφωνίας, η οποία θα επισημοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Πιόλι θα αμείβεται ετησίως με 3,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σε περίπτωση που επιτευχθούν κάποιοι συγκεκριμένοι στόχοι είναι πολύ πιθανό το ποσό αυτό να φτάσει και τα 4 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο μέσω μπόνους.

Υπενθυμίζεται πως με τον Πιόλι στο τιμόνι οι ροσονέρι επέστρεψαν σε ομίλους Champions League ύστερα από επτά χρόνια απουσίας (2014-2021) ενώ φέτος διεκδικούν το σκουντέτο, όντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την Νάπολι και με απολογισμό 10 νίκες - 2 ισοπαλίες -1 ήττα μετά μετά από τις πρώτες 13 αγωνιστικές.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ