CHAMPIONS LEAGUE

Μίλαν - Πόρτο 1-1: Οι "δράκοι" πετούν εκτός συνέχειας τους "ροσονέρι"

Ο Λουίς Ντίας της Πόρτο πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μίλαν για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2021
Ο Λουίς Ντίας της Πόρτο πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μίλαν για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2021 © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο πρώτος βαθμός της Μίλαν την αφήνει πολύ πίσω στη μάχη της πρόκρισης από τον 2ο όμιλο του Champions League. Το 1-1 με την Πόρτο στο Σαν Σίρο την αφήνει ουραγό, ενώ κρατά τους Πορτογάλους στη διεκδίκηση των νοκ άουτ.

Η Μίλαν πήρε τον πρώτο βαθμό της στον 2ο όμιλο του Champions League μόλις στην 4η αγωνιστική, όμως το 1-1 με την Πόρτο στο "Τζιουζέπε Μεάτσα" την αφήνει πολύ πίσω στην κούρσα της πρόκρισης στα νοκ άουτ.

Οι Ιταλοί μένουν ουραγοί στη βαθμολογία και αρκετούς βαθμούς πίσω από τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω τους, ακόμα και για την 3η θέση και το Europa League.

Η Μίλαν έψαχνε την πρώτη νίκη όμως μόλις στο 6ο λεπτό βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ. Σε μία φάση που πιθανόν προηγήθηκε επιθετικό φάουλ, όπως και με το νικητήριο γκολ στο παιχνίδι του "Ντραγκάο", ο δραστήριος Μάρκο Γκρούγιτς έκλεψε, έδωσε ασίστ στον Λουίς Ντίας και ο Κολομβιανός έκανε το 1-0.

Οι Πορτογάλοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου και είχαν αρκετές ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, με τον Τσίπριαν Ταταρουσάνου να κάνει δύο πολύ σημαντικές επεμβάσεις. Η απάντηση ήταν ένα μακρινό σουτ του Ολιβιέ Ζιρού, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ντιόγκο Κόστα.

Όσο κυλούσε ο χρόνος, οι παίκτες του Στεφάνο Πιόλι έπαιρναν απόφαση να επιτεθούν ακόμη περισσότερο. Ο Ραφαέλ Λεάο δεν βρέθηκε σε καλή θέση κι έκανε άσκοπες κινήσεις, όμως τελικά το γκολ ήρθε με βοήθεια από τους "δράκους". Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ισμαέλ Μπενασέρ και φάση διαρκείας, ο Σαρλ Μπεμπά σημείωσε αυτογκόλ κι έβαλε τη Μίλαν στο παιχνίδι.

Λίγο αργότερα ο Πιόλι έβαλε και τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο ματς, με τον Σουηδό να συμμετέχει σε τρεις επικίνδυνες επιθέσεις που κόπηκαν λόγω οφσάιντ. Αυτές ήταν κι οι πιο απειλητικές στιγμές στα τελευταία λεπτά, με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

ΜΙΛΑΝ: Ταταρουσάνου, Καλάμπρια (46' Καλουλού), Τομόρι, Ρομανιόλι, Ερναντέζ, Τονάλι (68' Κεσιέ), Μπενασέρ, Σαλεμάκερς, Ντίαθ (68' Κρούνιτς), Λεάο, Ζιρού (76' Ιμπραχίμοβιτς)

ΠΟΡΤΟ: Ντ. Κόστα, Μάριο, Πέπε, Μπεμπά, Σανουσί, Οτάβιο (86' Μαρτίνεθ), Ουρίμπε, Ολιβέιρα (70' Βιτίνια), Ντίας (79' Μπρ. Κόστα), Ταρεμί (85' Ακίνο), Εβανίλσον (79' Κονσεϊσάο)

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ ΠΟΡΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ