ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Πάρτι-έκπληξη στον 40χρονο Ιμπραχίμοβιτς από τη σύζυγό του με εκλεκτούς καλεσμένους

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν σε ματς του Europa League απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα | 25 Φεβρουαρίου 2021
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν σε ματς του Europa League απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα | 25 Φεβρουαρίου 2021 @2021 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς βίωσε με υπέροχο τρόπο τα 40α γενέθλιά του, με την σύζυγό του να διοργανώνει πάρτι σε ξενοδοχείο του Μιλάνου στο οποίο παρέστησαν και παίκτες της Μίλαν μετά το φινάλε του αγώνα τους με την Αταλάντα.

Λόγω του σημαντικού κυριακάτικου (3/10) αγώνα της Μίλαν με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο για την 7η αγωνιστική της Serie A ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς -ο οποίος απέχει από τα ματς της ομάδας του εδώ και περίπου έναν μήνα λόγω τραυματισμού- θέλησε να γιορτάσει δύο ημέρες νωρίτερα τα 40α γενέθλιά του, κόβοντας έτσι τούρτα την περασμένη Παρασκευή στο Μιλανέλο.

Ωστόσο, μία εμβληματική μορφή τω ευρωπαϊκών γηπέδων όπως ο "Ίμπρα" δεν θα μπορούσε να αφήσει πίσω του αυτή την ημερομηνία-ορόσημο με ένα μόνο συναπάντημα και το βράδυ της Κυριακής, ανήμερα των γενεθλίων του, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο σε πάρτι-έκπληξη που έγινε για αυτόν.

Τόπος της εκδήλωσης ήταν το ξενοδοχείο "Hyatt Centric Milan Centrale", με τη σύζυγό του Σουηδού στράικερ, Ελένα, να φτάνει στο Μιλάνο λίγα 24ωρα πριν μαζί με τα παιδιά τους τους, Μαξιμιλιάν και Βίνσεντ, και να αναλαμβάνει την οργάνωση του πάρτι, με τον ανυποψίαστο Ιμπραχίμοβιτς να φτάνει το βράδυ της Κυριακής στο ξενοδοχείο και να το βλέπει εξωτερικά φωτισμένο όπου διαγραφόταν ο αριθμός "40".

Φυσικά, στη γιορτή του Ιμπραχίμοβιτς δεν θα μπορούσαν να λείπουν παίκτες που τον γνωρίζουν όλα αυτά τα χρόνια της τεράστιας καριέρας του, με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset" να αποκαλύπτει πως παρόντες στο πάρτι ήταν μεταξύ άλλων οι: Βεράτι, Σίριγκου, Τζαμπρότα, Αμπροζίνι, Κασάνο, Γκατούζο, Όντο, Πογκμπά.

Υπήρχε μάλιστα και ελληνικό άρωμα στη λαμπρή βραδιά αφού μεταξύ των ανθρώπων του ποδοσφαίρου που τίμησε τον "Ίμπρα" ήταν και ο Λάμπρος Χούτος, με τον 41χρονο παλαίμαχο άσο να συνδέεται με φιλική σχέση με τον Σουηδό από την εποχή που αγωνιζόταν στα γήπεδα του Καμπιονάτο.

Στην εκδήλωση δήλωσε "παρών" και ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, καθώς επίσης και οι παράγοντες της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι και Ρίκι Μασάρα, μετά την άφιξή τους από το Μπέργκαμο αλλά και ο άλλοτε αντιπρόεδρος των ροσονέρι, Αντριάνο Γκαλιάνι.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ